Άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική: Ο απόλυτος οδηγός

άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική
Σου έχει συμβεί να θέλεις να αγοράσεις κάτι, αλλά να μην μπορείς να διαθέσεις όλο το ποσό μπροστά; Οι άτοκες δόσεις είναι μία πολύ καλή λύση σε αυτή την περίπτωση. Τι γίνεται όμως αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα; Μπορείς να βάλεις άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική; Αν ανήκεις στο μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων καταναλωτών που δεν έχει πιστωτική κάρτα, μπορείς για 1η φορά να αγοράζεις με άτοκες δόσεις μόνο με τη χρεωστική σου, με τη finloup! Παρακάτω σου έχουμε ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό για να αγοράζεις με άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική.

Γιατί

Μέχρι σήμερα, η αγορά με δόσεις περιοριζόταν σε 2 επιλογές: α) με τη χρήση πιστωτικής και β) μέσω δανείου από την τράπεζα. Πλέον, η αγορά με δόσεις είναι εφικτή και με χρεωστική κάρτα, πληρώνοντας με finloup. Γιατί σε συμφέρει; Αγοράζοντας με finloup δεν έχεις καθόλου τόκους και καμία κρυφή χρέωση - σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα επιλογές. Πληρώνεις μόνο το ποσό της αγοράς σου, στα 4. Επιπλέον, η διαδικασία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά, ενώ δεν χρειάζεσαι δικαιολογητικά όπως εκκαθαριστικό, μισθοδοσία, κλπ. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι οι κωδικοί του e-banking σου και η χρεωστική σου κάρτα.

Πώς

Πρόκειται για μία πολύ απλή, εύκολη και γρήγορη διαδικασία, η οποία σου επιτρέπει να αγοράσεις με άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική! Μπες στα συνεργαζόμενα καταστήματα, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και σπάσε το κόστος στα 4. 1. Βάλε τα προϊόντα που θέλεις στο καλάθι σου. 2. Στο checkout, επίλεξε να πληρώσεις με finloup. 3. Θα ανακατευθυνθείς στο περιβάλλον της finloup, όπου θα συνδεθείς στην τράπεζά σου με τους κωδικούς του e-banking σου. Έτσι, μοιράζεσαι τα τραπεζικά σου δεδομένα μαζί μας, μέσω του open banking, για να αξιολογήσουμε το αίτημά σου και να εγκρίνουμε το πλάνο δόσεων. Εδώ πρέπει να σου αναφέρουμε ότι δεν μαθαίνουμε, ούτε αποθηκεύουμε τους κωδικούς σου, αφού τους βάζεις απευθείας στο περιβάλλον της τράπεζάς σου και όχι στη δική μας πλευρά. Η finloup δεν μπορεί να επεξεργαστεί τα δεδομένα/καταθέσεις σου ούτε κατά τη διάρκεια ούτε μετά τη συναλλαγή. Δίνεις πρόσβαση στον βασικό σου λογαριασμό στιγμιαία για να συλλέξουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για την αξιολόγηση. 4. Σε λίγα δευτερόλεπτα η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί και θα δεις αναλυτικά το πλάνο σου, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Έτσι ξέρεις ακριβώς τι θα πληρώσεις και πότε. Χωρίς τόκους, χωρίς εκπλήξεις! άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική 2 5. Στη συνέχεια ολοκληρώνεις την αγορά σου με τη χρεωστική σου κάρτα - όπως ακριβώς και με κάθε άλλη online αγορά! Πληρώνεις την 1η δόση τη στιγμή της αγοράς και οι υπόλοιπες δόσεις χρεώνονται αυτόματα στη χρεωστική σου τις ημερομηνίες που βλέπεις στο πλάνο σου (ακριβώς όπως το Netflix 🍿). Έτσι, δεν χρειάζεται να θυμηθείς να κάνεις κάποια πληρωμή! Σε περίπτωση που θέλεις να πληρώσεις όλο το ποσό ή μία δόση νωρίτερα, επίλεξε ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΡΑ στο επιβεβαιωτικό email που θα λάβεις από εμας. Έτσι λοιπόν, μέσα σε λίγα λεπτά, έχεις αγοράσει αυτό που θέλεις με άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική, μόνο με τη χρεωστική σου! Οι αγορές σου γίνονται πλέον χωρίς κόπο και χωρίς να βγεις εκτός budget. Πάνω από όλα όμως, γίνονται με διαφάνεια! Καμία κρυφή χρέωση που θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Θέλεις να δεις τα συνεργαζόμενα καταστήματα; Κάνε κλικ εδώ ή ακολούθησέ μας σε Instagram & Facebook για να εμπνευστείς για τις αγορές σου και να μαθαίνεις περισσότερα για την υπηρεσία μας!

Ανάγνωση επόμενου

Buy Now Pay Later: Τι είναι και πώς λειτουργεί
μεγαλύτερο καλάθι