Δόσεις με χρεωστική κάρτα; Κι όμως γίνεται!

Δόσεις με χρεωστική
Αναρωτιέσαι αν γίνεται να βάλεις άτοκες δόσεις με χρεωστική κάρτα; Θέλεις να κάνεις τις αγορές σου, αλλά δεν έχεις όλο το ποσό τη δεδομένη στιγμή… Όμως τα περισσότερα καταστήματα ζητούν πιστωτική κάρτα ή συνεργάζονται με τις τράπεζες για κάποιο δάνειο για να σου προσφέρουν δόσεις. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Μπορείς να βάλεις δόσεις με χρεωστική κάρτα; Κι όμως γίνεται! Πάμε να δούμε τι επιλογές έχεις όσον αφορά την πληρωμή με δόσεις και ποιες από αυτές σε συμφέρει περισσότερο.

Πληρωμή με δόσεις: Ποιες επιλογές έχεις

Πληρωμή με δόσεις με πιστωτική κάρτα

Εάν έχεις πιστωτική κάρτα, μπορείς να αγοράσεις κάτι με δόσεις, ανάλογα με το πιστωτικό όριο της κάρτας σου. Σε αυτή την περίπτωση, το σύνολο του ποσού θα δεσμευτεί από το πιστωτικό σου όριο. Έστω ότι έχεις πιστωτικό όριο 1000€ στην πιστωτική σου κάρτα και θέλεις να αγοράσεις κάτι που κοστίζει 600€ και να το πληρώσεις με 4 δόσεις των 150€/μήνα. Το υπόλοιπο διαθέσιμο όριο για τις αγορές σου όμως θα είναι 400€. Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν πληρώσεις μία δόση ή καθυστερήσεις την πληρωμή, πιθανότατα θα επιβαρυνθείς με κάποιο «πρόστιμο» καθυστέρησης πληρωμής – τα λεγόμενα late fees.

Πληρωμή με δόσεις μέσω δανείου

Πολλά καταστήματα πλέον δίνουν την επιλογή των δόσεων σε συνεργασία με κάποια τράπεζα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πάρεις ένα μικρό καταναλωτικό δάνειο από την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται το εκάστοτε κατάστημα και θα αποπληρώνεις τις δόσεις σου στην τράπεζα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η διαδικασία που ακολουθείται είναι συνήθως η εξής: Κάνεις την αίτηση για αγορά με δόσεις με καταναλωτικό δάνειο στο κατάστημα, με ορισμένα δικαιολογητικά, όπως το εκκαθαριστικό της εφορίας, τη μισθοδοσία, αποδεικτικό κατοικίας, κλπ. Η αίτησή σου θα εγκριθεί με βάση ορισμένα κριτήρια της τράπεζας – π.χ. κατώτατο ετήσιο εισόδημα. Ενδέχεται να απορριφθεί εάν δεν πληροίς τις προϋποθέσεις. Επιπλέον, σε περίπτωση που εγκριθεί η αίτησή σου, οι δόσεις σου θα έχουν κάποιο επιτόκιο. Επομένως, δεν θα πληρώσεις στο τέλος ακριβώς την τιμή του προϊόντος, αλλά πολύ παραπάνω.

Πληρωμή με δόσεις με χρεωστική κάρτα

Εδώ θα πρέπει να σου πούμε πόσο τυχερός είσαι, γιατί για 1η φορά οι δόσεις με χρεωστική κάρτα είναι εφικτές, με τη finloup! Σε αντίθεση λοιπόν με τους παραπάνω τρόπους, τώρα έχεις την επιλογή να πληρώσεις με άτοκες δόσεις χρησιμοποιώντας τη χρεωστική σου! Δόσεις με χρεωστική κάρτα Η finloup σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις αυτό που θέλεις και να πληρώσεις σε 4 άτοκες δόσεις χωρίς να έχεις πιστωτική και χωρίς να πάρεις δάνειο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδεθείς στην τράπεζά σου με τους κωδικούς του e-banking σου και στη συνέχεια να κάνεις την αγορά σου με τη χρεωστική σου κάρτα. Το ποσό της αγοράς σου θα μοιραστεί αυτόματα σε 4 δόσεις. Πώς λειτουργεί:
  1. Διάλεξε τα προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις από τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Βρες τα όλα εδώ.
  2. Στο checkout επίλεξε πληρωμή με finloup.
  3. Θα μεταφερθείς αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της finloup, όπου θα συνδεθείς στην τράπεζά σου με το e-banking σου.
  4. ΔΕΝ δίνεις τους κωδικούς σου στη finloup. Συνδέεσαι απευθείας στην τράπεζά σου μόνο για να αξιολογήσουμε το αίτημά σου.
  5. Σε λίγα δευτερόλεπτα θα δεις αναλυτικά το πλάνο δόσεών σου.
  6. Στη συνέχεια ολοκληρώνεις την αγορά με τη χρεωστική σου – όπως θα έκανες και με οποιαδήποτε online αγορά.
  7. Πληρώνεις την 1η δόση επί τόπου και οι υπόλοιπες 3 άτοκες δόσεις θα χρεωθούν στην κάρτα σου αυτόματα, τις ημερομηνίες που βλέπεις στο πλάνο σου. Δεν χρειάζεται να θυμηθείς να κάνεις εσύ κάποια πληρωμή.
Δόσεις με χρεωστική κάρτα; Κι όμως γίνεται, για 1η φορά, με τη finloup! Αν έχεις και άλλες απορίες για το πώς να αγοράσεις με δόσεις με χρεωστική κάρτα, μάθε περισσότερα εδώ. Μη ξεχάσεις να κάνεις την εγγραφή σου στο newsletter για να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα συνεργαζόμενα καταστήματα που προσφέρουν δόσεις με χρεωστική κάρτα!

Ανάγνωση επόμενου

Πρότυπο Λίστας Διακοπών
άτοκες δόσεις