Buy Now Pay Later

Δόσεις χωρίς πιστωτική: Ο πιο εύκολος τρόπος να τις προσφέρεις στους πελάτες σου

δόσεις χωρίς πιστωτική

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, οι έμποροι που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο έχουν επιδοθεί σε έναν ατελείωτο αγώνα δρόμου για να είναι ενημερωμένοι και να ακολουθούν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Από τις νέες μεθόδους delivery έως τις ευέλικτες πληρωμές – όπως την πληρωμή με δόσεις χωρίς πιστωτική – οι έμποροι πρέπει να υιοθετήσουν κάθε νέο εργαλείο / υπηρεσία στο e-commerce για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

Οι προκλήσεις πολλές, ο ανταγωνισμός τεράστιος, οι καταναλωτές πιο απαιτητικοί από ποτέ.

Νικητής βγαίνει εκείνος που μπορεί και ικανοποιεί όχι μία, όχι δύο, αλλά όλες τις ανάγκες τους.

Γιατί να προσφέρεις πληρωμή με δόσεις

Ο κόσμος του λιανεμπορίου άλλαξε δραστικά με την έναρξη της πανδημίας. Οι έμποροι έπρεπε να γίνουν πιο ευέλικτοι σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρουν για να επιβιώσουν.

Η αγοραστική συμπεριφορά, αλλά και η αυτοπεποίθηση των καταναλωτών αποδυναμώθηκε από τον COVID-19: απώλεια εργασίας, μικρότεροι μισθοί, μειωμένες αποταμιεύσεις. Οι έμποροι παγκοσμίως χρειάστηκε να προσαρμοστούν σε περισσότερο ευέλικτες πληρωμές – ένας από τους λόγους που το Buy Now Pay Later αυξήθηκε κατά 50% πέρσι.

Buy Now Pay Later – ή αλλιώς, πληρωμή με δόσεις: Πλέον και στην Ελλάδα – και πλέον απαραίτητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Γιατί να προσφέρεις πληρωμή με δόσεις; Για να κερδίσεις πελάτες που διαφορετικά θα έχανες!

Όταν ένας καταναλωτής χρειάζεται κάτι αλλά δεν έχει όλο το ποσό μπροστά, είτε θα αγοράσει από κάπου αλλού όπου διευκολύνεται, είτε δεν θα αγοράσει καθόλου. Προσφέροντας την επιλογή του Buy Now Pay Later, έχεις κερδίσει αμέσως τους πελάτες που βρίσκονται σε αυτό το αδιέξοδο.

δόσεις χωρίς πιστωτική 2

Γιατί να επιλέξεις Buy Now Pay Later

“Ναι αλλά προσφέρω δόσεις με πιστωτική ή δάνειο”, θα πεις. “Γιατί να επιλέξω Buy Now Pay Later;”. Η απάντηση είναι απλή: Γιατί συμφέρει τους πελάτες σου!

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα μόλις το 13% των Ελλήνων άνω των 25 ετών έχει πιστωτική κάρτα, ενώ οι υπόλοιποι ενδεχομένως φοβούνται ή δεν πληρούν τα κριτήρια για να βγάλουν. Επιπλέον, οι δόσεις μέσω δανείου φέρουν πάντα απαγορευτικό επιτόκιο. Γιατί να επιλέξει ένας καταναλωτής πλάνο δόσεων το οποίο θα τον επιβαρύνει με το διπλάσιο κόστος από αυτό που θα πλήρωνε εξ’ αρχής;

Με το Buy Now Pay Later και συγκεκριμένα μόνο με τη finloup, ο πελάτης δεν έχει καθόλου τόκους ούτε κρυφές χρεώσεις. Επιπλέον, το πλάνο δόσεων εκδίδεται online, επί τόπου, σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται να μαζέψει δικαιολογητικά, να κάνει αίτηση, να περιμένει. Βλέπει το προϊόν σου, το θέλει, το αγοράζει τώρα, χωρίς να έχει χρεωθεί παραπάνω.

Πώς να βάλεις δόσεις χωρίς πιστωτική

Αν έχεις e-shop ή/και φυσικό κατάστημα, η finloup σου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρεις στους πελάτες σου άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική. Ήδη πάνω από 40 καταστήματα προσφέρουν πληρωμή με finloup και έχουν δει αύξηση στο μέσο καλάθι έως και 40%.
Θα εκπλαγείς από το πόσο απλή είναι η διαδικασία.

  1. Αρχικά έρχεσαι σε επαφή με τη finloup για να σου προσφέρουμε ένα demo.
  2. Στη συνέχεια, ολοκληρώνεις μία σύντομη διαδικασία για την υπογραφή της σύμβασής σου και την τεχνική διασύνδεση με το e-shop σου, κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις πλήρη καθοδήγηση και υποστήριξη από την τεχνική ομάδα.
  3. Μετά τα απαραίτητα tests, η υπηρεσία είναι λειτουργική στο e-shop σου και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω.

Η διαδικασία της έκδοσης του πλάνου δόσεων όταν ο πελάτης σου επιλέγει πληρωμή με finloup γίνεται αποκλειστικά στο περιβάλλον της finloup, ενώ εσύ ως έμπορος επωφελείσαι ως εξής:

  • Δεν πληρώνεις τίποτα για την ενσωμάτωση ή τη χρήση της finloup στο e-shop σου. Η finloup αμείβεται με ένα ποσοστό επί της παραγγελίας. Με άλλα λόγια, αν δεν γίνουν συναλλαγές, δεν επιβαρύνεσαι!
  • Επωφελείσαι από τις δωρεάν ενέργειες marketing που κάνει η finloup για να προωθεί τους συνεργάτες της (social media ads, email marketing, χορηγίες, κουπόνια, κλπ).
  • Κερδίζεις τους πελάτες που έρχονται στη finloup και αναζητούν συνεργαζόμενα καταστήματα.
  • Αυξάνεις το μέσο καλάθι, καθώς η πληρωμή με άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική ενθαρρύνει μεγαλύτερες παραγγελίες.

Για να έρθεις σε επαφή με τη finloup, ζήτα ένα demo εδώ.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές για το e-commerce εδώ.

Ανάγνωση επόμενου

πελάτες-e-shop
δόσεις χωρίς εκκαθαριστικό