ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Άτοκες δόσεις στη Funky Buddha σε συνεργασία με τη finloup

Funky Buddha x finloup

H Funky Buddha, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ανδρική και γυναικεία ένδυση, καινοτομεί για άλλη μία φορά. Γίνεται ένα από τα πρώτα fashion brands στην Ελλάδα που προσφέρουν την υπηρεσία Buy Now Pay Later, σε συνεργασία με τη finloup!

Από σήμερα, οι πελάτες της Funky Buddha μπορούν να αγοράζουν τα προϊόντα της από το e-shop και να πληρώνουν σε 4 άτοκες δόσεις μόνο με την χρεωστική τους κάρτα! Πώς; Επιλέγοντας πληρωμή με finloup, την 1η BNPL εταιρεία στην Ελλάδα!

Η finloup σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις τα προϊόντα που θέλεις και να σπάσεις το κόστος στα 4, χωρίς πιστωτική ή δάνειο. Επισκέψου το www.funky-buddha.com, βάλε αυτά που θέλεις στο καλάθι σου και επίλεξε πληρωμή με finloup στο checkout. Θα ανακατευθυνθείς στο περιβάλλον της finloup, όπου θα συνδεθείς με το e-banking σου για την αξιολόγηση του αιτήματός σου, και θα ολοκληρώσεις την αγορά σου μόνο με την χρεωστική σου κάρτα! Χωρίς τόκους, χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Οι δράσεις μας είναι πάντα εστιασμένες στον καταναλωτή και στις ανάγκες του. Σε μία εποχή περιορισμένης ρευστότητας, υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία μας με τη finloup, καθώς πρόκειται για μία κίνηση που προσφέρει έναν φιλικό προς τους πελάτες και απόλυτα ασφαλή τρόπο πληρωμής.

Πάνος Πατρωνίδης, CCO της Funky Buddha

Η συνεργασία με τη Funky Buddha αποτελεί ορόσημο για εμάς, καθώς είναι ο 50ός πελάτης μας και μάλιστα ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στον online κόσμο. Το να έχουμε onboard ένα τόσο μεγάλο fashion brand προσθέτει αξία σε εμάς ως επιχείρηση και στους πελάτες μας που κάνουν τις αγορές τους μέσω της εταιρείας μας.

Αντώνης Πρέντζας, CEO & Co-Founder της finloup

Η Funky Buddha

Η Funky Buddha είναι το κορυφαίο ελληνικό brand που προσφέρει ισχυρά reasons to buy στην ευρωπαϊκή αγορά. Με γνώμονα τη σωστή σχέση ποιότητας και τιμής, την ευελιξία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή και με ευαισθητοποίηση στα θέματα βιωσιμότητας και αειφορίας, αλληλεπιδρά και επικοινωνεί έντονα με το κοινό της. Με οδηγό το πάθος και τη διαίσθηση δημιουργεί ρούχα που αντικατοπτρίζουν τον ενθουσιασμό, την ελευθερία έκφρασης και τη διαφορετικότητα στο casual στυλ. Η επιτυχημένη omnichannel εμπορική πολιτική της έχει αναγάγει τη Funky Buddha ως το απόλυτο «love brand».

Το ηλεκτρονικό κατάστημα funky-buddha.com έχει καταφέρει να περάσει τα ελληνικά σύνορα και να καταξιωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως η πρώτη shopping επιλογή στo casual fashion industry.

H finloup

H finloup είναι η 1η Buy Now Pay Later υπηρεσία στην Ελλάδα. Αποτελεί μία καινοτόμο μέθοδο πληρωμής, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα αγορών με 4 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα ή δάνειο από τράπεζα. Το μόνο που χρειάζεται είναι η χρεωστική κάρτα. Η startup που ιδρύθηκε το 2020 με στόχο να μειώσει το ολοένα και αυξανόμενο κατά κεφαλήν χρέος και να ενισχύσει την αγοραστική δυνατότητα, προσφέρει στους καταναλωτές την ευκαιρία να αγοράσουν αυτά που χρειάζονται τώρα και να πληρώσουν αργότερα, ενώ αποτελεί ένα εργαλείο αύξησης πωλήσεων και εσόδων για τους εμπόρους.

Αγόρασε τα προϊόντα της Funky Buddha εδώ και επίλεξε finloup στο checkout!

Ανάγνωση επόμενου

δόσεις χωρίς εκκαθαριστικό
αύξηση πωλήσεων e-shop