Buy Now Pay Later

Τι πρέπει να έχει ένα σπίτι Airbnb

Τι πρέπει να έχει ένα σπίτι Airbnb

Είσαι ιδιοκτήτης σπιτιού το οποίο θέλεις να καταχωρίσεις στο Airbnb ή σε άλλη αντίστοιχη πλατφόρμα; Σίγουρα η ερώτηση “τι πρέπει να έχει ένα σπίτι Airbnb” είναι από τις πρώτες που πρέπει να απαντήσεις.

Ο εξοπλισμός του σπιτιού με τις κατάλληλες παροχές είναι κρίσιμης σημασίας για να προσελκύσεις επισκέπτες, ιδιαίτερα για μεγαλύτερης διάρκειας διαμονές. Πλέον, όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν να παρατείνουν τη διαμονή τους σε ένα μέρος, καθώς η απομακρυσμένη εργασία που καθιερώθηκε στην μετά-COVID εποχή, επιτρέπει το λεγόμενο “workation” – δηλαδή, τον συνδυασμό διακοπών και εργασίας.

Σύμφωνα με έρευνα της ίδιας της Airbnb, η πλειονότητα των ταξιδιωτών υποστηρίζει ότι οι παροχές αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα, ενώ οι επισκέπτες χρησιμοποιούν συχνά φίλτρα στα αποτελέσματα της αναζήτησής τους για να βρίσκουν καταχωρίσεις με τις πιο δημοφιλείς παροχές.

Πώς όμως θα εξοπλίσεις το σπίτι σου οικονομικά;

Φυσικά, η απάντηση στο “τι πρέπει να έχει ένα σπίτι Airbnb” προϋποθέτει και ένα σημαντικό budget, το οποίο μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο και να σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού.

Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να προμηθευτείς τα απαραίτητα που θα ικανοποιήσουν τους επισκέπτες με 4 άτοκες δόσεις μόνο με χρεωστική κάρτα.

Η finloup συνεργάζεται με ένα μεγάλο εύρος καταστημάτων που καλύπτουν κάθε ανάγκη ενός σπιτιού.

Δες παρακάτω πού μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεται ένα σπίτι Airbnb και να σπάσεις το κόστος με δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα. Απλά επίλεξε πληρωμή με finloup στο checkout.

Τι πρέπει να έχει ένα σπίτι Airbnb

Βασικά είδη υγιεινής και λευκά είδη

Πετσέτες, σεντόνια, μαξιλάρια – τουλάχιστον 1 για κάθε επισκέπτη – είναι οι Νο1 παροχές που πρέπει να λάβεις υπόψη σου.

Πού θα τα βρεις: Στο Pennie θα προμηθευτείς ό,τι χρειάζεσαι για το μπάνιο και το υπνοδωμάτιο, ενώ θα ανακαλύψεις και ριχτάρια, κουρτίνες, χαλιά και πολλά άλλα για να “ντύσεις” το σπίτι σου.

Τι πρέπει να έχει ένα σπίτι Airbnb 2

Εξοπλισμός κουζίνας

Μαγειρικά σκεύη, καφετιέρες/βραστήρες και άλλες αντίστοιχες συσκευές είναι επίσης σημαντικά είδη που αναζητούν πολλοί επισκέπτες, καθώς επιθυμούν να ετοιμάζουν οι ίδιοι τα γεύματά τους.

Πού θα τα βρεις: Στο Lodge Cast Iron θα ανακαλύψεις κορυφαίας ποιότητας μαντεμένια μαγειρικά σκεύη, ενώ στο φυσικό κατάστημα του Kudu Coffee θα βρεις καφετιέρες αλλά και εξαιρετικά χαρμάνια καφέ.

Θέρμανση/Ψύξη

Βασική προϋπόθεση για άνετη διαμονή είναι το σπίτι να έχει την κατάλληλη θερμοκρασία κάθε εποχή. Ένα κλιματιστικό λύνει τόσο το θέμα της θέρμανσης όσο και της ψύξης.

Πού θα το βρεις: Στο Balkan Energy θα βρεις κλιματιστικά και θα πληρώσεις με finloup μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας.

Ασφάλεια

Κλειδοθήκη με κωδικό για check-in χωρίς την παρουσία ιδιοκτήτη, χρηματοκιβώτια και φαρμακεία αποτελούν must προϊόντα για την ασφάλεια και τη διευκόλυνση των επισκεπτών σου.

Πού θα τα βρεις: Το Homepraktika διαθέτει όλα τα παραπάνω προϊόντα σε οικονομικές τιμές και με 4 άτοκες δόσεις με finloup.

+ Διακόσμηση

Τι πρέπει να έχει ένα σπίτι Airbnb; Σίγουρα τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά και η κατάλληλη διακόσμηση παίζει σημαντικό ρόλο στο να δημιουργήσεις μία ατμόσφαιρα που θα προσελκύσει τους επισκέπτες. Εφόσον έχεις τη δυνατότητα, επίλεξε:

Ταπετσαρία/διακόσμηση τοίχου: Μπες στο Wall & Design και δώσε άλλον αέρα στους τοίχους.

Φυτά: Στο Airplants θα βρεις φυτά εσωτερικού/εξωτερικού χώρου, αλλά και εντυπωσιακά αερόφυτα.

Διακοσμητικά: Διάλεξε από μία τεράστια ποικιλία στο Echo Deco.

Τι πρέπει να έχει ένα σπίτι Airbnb 3

Πλέον μπορείς να οργανώσεις τον εξοπλισμό του σπιτιού σου, χωρίς να δυσκολευτείς οικονομικά. Αν έχεις και άλλες ιδέες για το τι πρέπει να έχει ένα σπίτι Airbnb, εδώ θα βρεις τουλάχιστον ένα κατάστημα που συνεργάζεται με finloup και θα σε εξυπηρετήσει.

Σου φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο; Θέλεις να μαθαίνεις περισσότερα νέα, συμβουλές και tips; Διάβασε περισσότερα στο blog μας και ακολουθήσε μας σε Facebook, Instagram & LinkedIn.

Ανάγνωση επόμενου

Πώς να κάνω αποταμίευση
παπούτσια για περπάτημα