Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου

Πολιτική Απορρήτου

Η προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς!

Δώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και να μάθετε πώς η FINLOUP SA, εταιρεία που έχει συσταθεί και είναι εγγεγραμμένη στην Ελλάδα με αριθμό ΓΕΜΗ 155954101000, με έδρα στη Λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού 72, Αθήνα, Ελλάδα, 11742, με ΑΦΜ. 801397730, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου team@finloup.com (εφεξής το "Finloup" ή "εμείς" ή "εμάς"), ενεργώντας ως κοινός υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων με τον Έμπορο, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και γενικά επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα σας όταν επισκέπτεστε ή χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα του Finloup.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει επίσης τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε, αποκαλύπτουμε και προστατεύουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, τις επιλογές που έχετε σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα σας και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Για ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, αλλά και για τυχόν θέματα σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) dpo@finloup.com.

Οι ακόλουθοι ορισμοί χρησιμοποιούνται σε αυτό το έγγραφο:

AISP: ο εξουσιοδοτημένος πάροχος υπηρεσιών πληροφοριών λογαριασμού που χρησιμοποιεί η Finloup για την ανάκτηση και τη συλλογή των τραπεζικών σου δεδομένων, με την προϋπόθεση της προηγούμενης συγκατάθεσής σου

Πλάνο δόσεων: το πλάνο δόσεων που έχει συναφθεί μεταξύ του Εμπόρου και εσένα, το οποίο διευκολύνεται από την πλατφόρμα μας

Δόσεις: όλες οι επόμενες μεμονωμένες δόσεις που αποληρώνονται στον Έμπορο από εσένα ως μέρος του Πλάνου δόσεων.

Έμπορος: οποιοδήποτε νομικό πρόσωπο που πουλάει αγαθά ή υπηρεσίες σε εσένα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μας ως επιλογή πληρωμής.

Πλατφόρμα ή Πλατφόρμα Finloup: σημαίνει app.finloup.com.

Προτεινόμενο πλάνο δόσεων: η εξατομικευμένη πρόταση Πλάνου δόσεων που έχει προκύψει από την ανάλυση της πλατφόρμας μας και σου έχει προταθεί.

Συναλλαγή: κάθε μεμονωμένη πώληση αγαθών και υπηρεσιών που πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας μας και αποπληρώνεται με ένα Πλάνο δόσεων μεταξύ του Εμπόρου και εσένα.

1. Λίγα λόγια για την πλατφόρμα της Finloup

Η Finloup αναπτύσσει και διανέμει την πλατφόρμα, επιτρέποντας στους Εμπόρους και σε εσένα τη δυνατότητα αποπληρωμής μέσω άτοκων δόσεων, προχωρώντας, εκ μέρους του Εμπόρου, στην αξιολόγηση σου του και διευκολύνοντας τη σύναψη Πλάνου Δόσεων μεταξύ του Εμπόρου και εσένα.

2. Τι είναι τα Προσωπικά Δεδομένα;

«Προσωπικά Δεδομένα» είναι κάθε πληροφορία που σχετίζεται με ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο εν ζωή φυσικό πρόσωπο. Ένα ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο που μπορεί να αναγνωριστεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως με αναφορά σε ένα αναγνωριστικό όπως το όνομα, ο αριθμός ταυτότητας, τα στοιχεία τοποθεσίας, η διεύθυνση IP ή με έναν ή περισσότερους παράγοντες συγκεκριμένα με την φυσιολογική, γενετική, διανοητική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα αυτού του φυσικού προσώπου.

3. Τι είναι η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων;

«Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων» σημαίνει οποιαδήποτε λειτουργία ή σύνολο λειτουργιών που εκτελούνται σε αυτούσια προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα προσωπικών δεδομένων, είτε αυτόματα είτε όχι, όπως συλλογή, καταγραφή, οργάνωση, δόμηση, αποθήκευση, προσαρμογή ή τροποποίηση, ανάκτηση, συμβουλή, χρήση, αποκάλυψη μέσω διαβίβασης, διάδοσης ή διάθεσης με άλλο τρόπο, ευθυγράμμιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή.

4. Είναι υποχρεωτικό να παρέχεις τα προσωπικά σου δεδομένα;

Η παροχή των Προσωπικών σου Δεδομένων σε εμάς είναι απαραίτητη για την επίτευξη των σκοπών που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και στους Όρους και Προϋποθέσεις της Πλατφόρμας μας που διατίθενται στο https://finloup.com/terms-of-service/.

Εάν αρνηθείς να μας δώσεις τις απαιτούμενες πληροφορίες, θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί ο κύριος σκοπός της συλλογής των Προσωπικών Δεδομένων και θα καταστεί αδύνατη η εκπλήρωση των σκοπών που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και στους Όρους και Προϋποθέσεις της πλατφόρμας μας που διατίθενται στο https://finloup.com/terms-of-service/.

5. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε από εσένα;

Συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον επιδιωκόμενο σκοπό. Αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

-Ονοματεπώνυμο (όνομα, επώνυμο, όνομα πατέρα)

-Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

-Αριθμός κινητού τηλεφώνου

-Ημερομηνία γέννησης

-Profession/Salary income

-Διεύθυνση σπιτιού

-Διεύθυνση παράδοσης

-Διεύθυνση χρέωσης

-Μέθοδος παράδοσης (αν χρησιμοποιείται μεταφορική εταιρεία και ποια)

-Τραπεζικά δεδομένα, συγκεκριμένα πληροφορίες που σχετίζονται με τα τραπεζικά προϊόντα σου (λογαριασμοί και κάρτες), όπως IBAN, συγκεκαλλυμένος αριθμός κάρτας (δηλαδή μόνο τα 4 τελευταία ψηφία), τύπος λογαριασμού, όνομα κατόχου προϊόντος, υπόλοιπα, ιστορικό συναλλαγών, αριθμός ταυτότητας κατόχου.

-Περιεχόμενο του καλαθιού αγορών σου

-Το ιστορικό αγορών σου με τον Έμπορο

-Πληροφορίες προέλευσης επισκέπτη (π.χ. referrals, organic search)

-Σελίδες των ιστοχώρων μας που περιηγηθήκατε (π.χ. app.finloup.com/bank_review)

-Πληροφορίες συσκευής περιήγησης (π.χ. κινητά, επιτραπέζιοι υπολογιστές, λειτουργικό σύστημα συσκευής, τύπος/μάρκα συσκευής, μέγεθος οθόνης συσκευής, τύπος και έκδοση προγράμματος περιήγησης).

6. Πώς συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα;

α) Ο Έμπορος μας παρέχει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σου δεδομένα (π.χ. όνομα, επώνυμο, πλήρη διεύθυνση χρέωσης και αποστολής του προϊόντος, αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληροφορίες σχετικά με το εάν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης στον Έμπορο ή επισκέπτης αγοραστής) και δεδομένα για συγκεκριμένες αγορές (π.χ. προϊόντα στο καλάθι, αξία ανά προϊόν, έξοδα αποστολής).

β) Χρησιμοποιούμε μια εταιρεία AISP προκειμένου να ανακτήσουμε και να συλλέξουμε τις πληροφορίες που προκύπτουν από τα τραπεζικά σου δεδομένα (βλ. ρήτρα 5 παραπάνω). Τα τραπεζικά δεδομένα που θα είμαστε σε θέση να ανακτήσουμε μέσω του συνεργάτη μας AISP υπόκεινται στην προηγούμενη εξουσιοδότησή σου κατά τη διαδικασία αξιολόγησης αποπληρωμής με Πλάνο δόσεων της πλατφόρμας μας. Εάν δεν επιτρέψεις την πρόσβαση στα τραπεζικά σου δεδομένα, δεν θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση και δεν θα μπορέσουμε να σου προσφέρουμε ένα Προτεινόμενο πλάνο δόσεων.

γ) Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αξιολόγησης αποπληρωμής με Πλάνο δόσεων της πλατφόρμας, ενδέχεται να σου ζητηθεί να συμπληρώσεις ένα σύντομο ερωτηματολόγιο.

δ) Κατά την υποβολή των στοιχείων σας, στις φόρμες επικοινωνίας στις ιστοσελίδες μας.

ε) Μέσω μηχανισμών web traffic analytics.

7. Γιατί συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα;

α) Για να προχωρήσουμε σε μια Συναλλαγή έπειτα από την διαδικασία αξιολόγησης αποπληρωμής με Πλάνο δόσεων

β) Για να αναλύσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα που μας παρέχεις και να καταλήξουμε σε ένα αποτέλεσμα σχετικά με το εάν πληροίς τις προϋποθέσεις για Συναλλαγή με Πλάνο δόσεων και, σε περίπτωση θετικής απάντησης, με ποιους όρους.

γ) Για να εμφανιστεί σε εσένα το Προτεινόμενο πλάνο δόσεων.

δ) Για να διευκολύνουμε την σύναψη του Πλάνου δόσεων μεταξύ εσένα και του Έμπορου και την πληρωμή της πρώτης (1ης) δόσης κατά την ημέρα της αγοράς σου μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του επεξεργαστή πληρωμών.

ε) Για να επιτρέψουμε στον συνεργάτη επεξεργασίας πληρωμών να αποθηκεύσει την κάρτα πληρωμής σου έτσι ώστε να ανακτά αυτόματα τις επερχόμενες δόσεις ή να σου προσφέρει τη δυνατότητα να πληρώσεις τις δόσεις μέσω πάγιας εντολής, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του συνεργάτη επεξεργασίας πληρωμών.

ζ) Για να σου στείλουμε ειδοποιήσεις μέσω - μεταξύ άλλων - email, SMS, αλληλογραφίας ή κλήσης στο κινητό σου τηλέφωνο εκ μέρους του Εμπόρου.

στ) Για να παρέχουμε στους Έμπορους πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του Πλάνου δόσεων.

η) Για να συμμορφωθούμε με τις συμβατικές ή νομικές υποχρεώσεις μας για την ανταλλαγή Προσωπικών Δεδομένων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

θ) Για να σου στείλουμε επικοινωνίες που απαιτούνται από το νόμο ή απαραίτητες για να σε ενημερώσουμε για αλλαγές στις υπηρεσίες που παρέχουμε. Αυτές μπορεί να είναι, για παράδειγμα, ενημερώσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου καθώς και νομικά απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τις Συναλλαγές σου. Αυτές οι επικοινωνίες δεν θα περιέχουν διαφημιστικό περιεχόμενο και δεν απαιτούν προηγούμενη συγκατάθεση όταν αποστέλλονται μέσω email ή γραπτού μηνύματος (SMS). Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σου Δεδομένα για αυτούς τους σκοπούς, δεν θα είμαστε σε θέση να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

ι) Για ερευνητικούς, διαφημιστικούς ή σκοπούς αποστολής ενημερωτικών δελτίων.

κ) Αποστολή ενημερωτικών δελτίων/προσφορών: Με τη συγκατάθεσή σου, θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σου Δεδομένα, τις προτιμήσεις και τα στοιχεία της συναλλαγής σου για να σε ενημερώσουμε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαδικτύου, τηλεφώνου ή/ και κοινωνικών μέσων για σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων προσφορών, εκπτώσεων. Φυσικά, έχεις την επιλογή να ανακαλέσεις αυτήν τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

λ) Για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με νέες ευκαιρίες συνεργασίας που έχετε δείξει ενδιαφέρον.

8. Ποιοι είναι οι παραλήπτες των δεδομένων σου - Πώς κοινοποιούνται τα δεδομένα σου;

Μόνο το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Finloup και το προσωπικό του Εμπόρου έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα.

9. Μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε τρίτους

Μπορούμε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σου δεδομένα σε τρίτους όπως, για παράδειγμα, υπεργολάβους (συμπεριλαμβανομένου του παρόχου υπηρεσιών υποστήριξης IT), άλλων συμβούλων και λογιστών, καθώς και τρίτων που εμπλέκονται στα θέματα σου. Διασφαλίζουμε ότι η κοινή χρήση των Προσωπικών σου Δεδομένων με τρίτα μέρη γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με την προστασία δεδομένων και διασφαλίζουμε, όπου ισχύει, ότι τρίτα μέρη υιοθετούν όλες τις κατάλληλες διασφαλίσεις για την προστασία των προσωπικών σου Δεδομένων.

10. Λαμβάνουμε όλα τα πρόσφορα μέσα για να κρατάμε τα προσωπικά σου δεδομένα ασφαλή

Κατανοούμε τη σημασία της προστασίας του απορρήτου σου και θα διασφαλίσουμε ότι τα Προσωπικά Δεδομένα σου προστατεύονται και διατηρούνται με ασφάλεια σύμφωνα με τις υποχρεώσεις μας βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Έχουν εφαρμοστεί κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλιστεί ότι τα Προσωπικά Δεδομένα σου προστατεύονται και για να αποτραπεί η απώλεια, η χρήση, η πρόσβαση με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο, η τροποποίηση ή η αποκάλυψη των Προσωπικών Δεδομένων σου. Περιορίζουμε επίσης την πρόσβαση στα προσωπικά σου στοιχεία σε εκείνους τους υπαλλήλους, τους εργολάβους και άλλα τρίτα μέρη που έχουν συνεργασία μαζί μας. Αυτή η πρόσβαση θα παραχωρηθεί σε εμπιστευτική βάση και η επεξεργασία των πληροφοριών θα πραγματοποιηθεί μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

Μοιραζόμαστε επίσης τα Προσωπικά Δεδομένα σου με τρίτους παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι επεξεργάζονται τα Προσωπικά Δεδομένα σου ως Εκτελώντες Επεξεργασίας εκ μέρους μας και σύμφωνα με τις παραγγελίες μας.

Η Finloup μοιράζεται τα Προσωπικά Δεδομένα σου με τρίτους παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της Finloup, για παράδειγμα (ενδεικτικά αναφέρεται) για πληρωμή με την χρεωστική σου κάρτα, για αποστολή email και για έρευνα και ανάλυση. Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών, συνάπτουμε συμφωνίες που τους υποχρεώνουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σου. Μπορούμε επίσης να κοινοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σου σε άλλα τρίτα μέρη, κατόπιν προηγούμενης συγκατάθεσής σου.

11. Πώς διασφαλίζουμε ότι οι υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων σέβονται τα προσωπικά σου δεδομένα;

-Παρέχουμε μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες για την εκτέλεση των συγκεκριμένων υπηρεσιών τους.

-Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Προσωπικά Δεδομένα σου μόνο για τους ακριβείς σκοπούς που ορίζονται στη συμφωνία μας μαζί τους.

-Συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους για να διασφαλίσουμε ότι το σέβονται και προστατεύουν ανά πάσα στιγμή το απόρρητό σου.

-Εάν σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες τους, οποιοδήποτε από τα Προσωπικά Δεδομένα που διατηρούν θα διαγραφεί ή θα ανωνυμοποιηθεί.

-Οι Εκτελώντες Επεξεργασίας δεδομένων έχουν συμφωνήσει συμβατικά με τη Finloup:

να διασφαλίζουν την εμπιστευτικότητα,

να μην αποστείλουν τα Προσωπικά Δεδομένα σου σε τρίτους χωρίς την άδεια της Finloup,

να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας,

να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και ιδίως με τον Κανονισμό 679/2016 / ΕΕ.

12. Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σου;

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σου για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εκτός εάν απαιτείται μεγαλύτερη ισχύουσα περίοδος διατήρησης από την ισχύουσα νομοθεσία). Όσον αφορά τα Προσωπικά Δεδομένα σου που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές υποχρεώσεις και τα δικαιώματά μας (διαφορές εμπορικού δικαίου, εγγύηση κ.λπ.). Στο τέλος αυτής της περιόδου διατήρησης, τα Προσωπικά Δεδομένα σου θα διαγραφούν πλήρως ή θα ανωνυμοποιηθούν, για παράδειγμα με τη συγκέντρωση με άλλα δεδομένα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με έναν μη αναγνωρίσιμο τρόπο για στατιστική ανάλυση και επιχειρηματικό σχεδιασμό.

13. Τα δικαιώματά σου:

α) Πρόσβαση στα δεδομένα σου.

Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις πρόσβαση στις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσένα (γνωστή ως «αίτημα πρόσβασης υποκειμένου δεδομένων»). Έχεις το δικαίωμα να λάβεις ένα αντίγραφο των προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε για εσένα και να ελέγξεις εάν υφίστανται νόμιμη επεξεργασία.

β) Διόρθωση στα δεδομένα σου.

Εάν οι πληροφορίες που έχουμε για εσένα είναι ελλιπείς ή λανθασμένες, έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις διόρθωση.

γ) Δικαίωμα στη διαγραφή.

Όταν δεν υπάρχουν λόγοι για τη συνέχιση της επεξεργασίας των προσωπικών σου στοιχείων, μπορείς να ζητήσεις την κατάργηση ή τη διαγραφή τους.

δ) Δικαίωμα στην ένσταση.

Όταν η εταιρεία βασίζεται σε νόμιμο συμφέρον για την επεξεργασία των προσωπικών σου στοιχείων ή για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, έχεις το δικαίωμα να αντιταχθείς στην επεξεργασία.

ε) Δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας.

Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις αναστολή επεξεργασίας των προσωπικών σου στοιχείων, για παράδειγμα, εάν περιμένεις να προσκομίσουμε τους λόγους για την επεξεργασία των δεδομένων σου ή απαιτείς από εμάς να αποδείξουμε την ακρίβειά τους.

στ) Δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων.

Μπορείς να ζητήσεις τη μεταφορά των Προσωπικών Δεδομένων σου σε άλλον πάροχο υπηρεσιών.

Εάν επιθυμείς να ασκήσεις οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα δικαιώματα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στη διεύθυνση: dpo@finloup.com.

Τέλος, μπορείς επίσης να υποβάλεις καταγγελία σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σου στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

14. Πολιτική Cookies

Τι είναι το Cookie; "Cookies" Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύει ένας ιστότοπος στον υπολογιστή σου ή στην κινητή σου συσκευή όταν τον επισκέπτεσαι. Οι πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σου ενδέχεται να περιέχουν πληροφορίες, όπως ποιες σελίδες έχεις επισκεφτεί, ημερομηνία και ώρα της επίσκεψης, καθώς και το τυχαίο και μοναδικό αναγνωριστικό σου. Τα Cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες που θα επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει μαζί σου, είτε απευθείας είτε μέσω της εφαρμογής ή της Πλατφόρμας , μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ. Επιπλέον, η χρήση των Cookies δεν προσφέρει πρόσβαση στα έγγραφα ή τα αρχεία του υπολογιστή σου.

Με τη χρήση των Cookies, η Finloup μπορεί να αποθηκεύσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιήγηση σου, καθώς και να διαβάσει αυτές τις πληροφορίες προκειμένου να σου προσφέρει μια βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.

Επιπλέον, τα Cookies μας βοηθούν να δοκιμάσουμε την απόδοση και την επισκεψιμότητα της Πλατφόρμας μας, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό της, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών μας.

Τι είδους Cookies υπάρχουν; Χρησιμοποιούμε Cookies στην πλατφόρμα μας για τη διαχείριση της απόδοσης και της επισκεψιμότητας της Πλατφόρμας μας, για την παροχή εξατομικευμένων ιστότοπων και για την προσαρμογή τυχόν διαφημίσεων και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σου. Τα Cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή ανώνυμων, συνολικών στατιστικών που μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί την Πλατφόρμα μας και μας βοηθά να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενό της. Δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε την προσωπική σου ταυτότητα από αυτές τις πληροφορίες. Μπορείς να τροποποιήσεις τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σου για να απορρίψεις μερικά ή όλα τα Cookies, εκτός από τα απολύτως απαραίτητα. Λάβε υπόψη ότι ορισμένες δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης Cookies και εάν επιλέξεις να απορρίψεις τα Cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Τα Cookies μπορούν να ταξινομηθούν ως ακολούθως, σύμφωνα με τον σκοπό τους: Απολύτως Απαραίτητα Cookies (τεχνικά): Τα απολύτως απαραίτητα Cookies, είναι ουσιαστικά για την καλή λειτουργία της πλατφόρμας μας, σου επιτρέπουν να περιηγηθείς και να χρησιμοποιήσεις τις λειτουργίες μας. Αυτά τα Cookies δεν αναγνωρίζουν την προσωπική σου ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα Cookies, δεν μπορεί η Πλατφόρμα μας να λειτουργεί αποτελεσματικά. Λειτουργικά Cookies: Αυτά τα Cookies επιτρέπουν στην Πλατφόρμα να θυμάται τις επιλογές σου, όπως την προτιμητέα γλώσσα ή την περιοχή σου για την παροχή βελτιωμένων και εξατομικευμένων λειτουργιών. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που ζητούνται από εσένα, όπως προβολή βίντεο ή χρήση κοινωνικών μέσων. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα Cookies ενδέχεται να είναι ανώνυμες ενώ δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση της δραστηριότητας περιήγησης σε άλλους ιστότοπους. Εάν δεν αποδέχεσαι αυτά τα Cookies, ενδέχεται να επηρεαστεί η απόδοση και η λειτουργικότητα της Πλατφόρμας ενώ η πρόσβασή σου στο περιεχόμενό της ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Cookies Ανάλυσης: Αυτά τα Cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείς την Πλατφόρμα μας, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτεσαι συχνότερα και εάν λαμβάνεις μηνύματα σφάλματος. Αυτά τα Cookies συλλέγουν συνολικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν σε προσδιορίζουν. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση της απόδοσης της Πλατφόρμας. Διαφημιστικά Cookies: Αυτά τα Cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και τα ενδιαφέροντά σου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένων διαφημίσεων/ προσφορών, τον περιορισμό διαφημιστικών προωθήσεων ή για την μέτρηση της αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Αυτά τα Cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να θυμούνται τους ιστότοπους που έχεις επισκεφθεί, να προσδιορίζουν ποια διαδικτυακά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά και μας επιτρέπουν να ανταμείβουμε εξωτερικούς ιστότοπους και συνεργάτες που σας έχουν παραπέμψει σε εμάς. Μη Ταξινομημένα Cookies: Τα μη ταξινομημένα Cookies είναι Cookies που βρίσκονται στη διαδικασία ταξινόμησης, μαζί με τους παρόχους μεμονωμένων Cookies.

Πως μπορώ να διαχειριστώ τα Cookies μου;

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των Cookies, καθώς και τις μεθόδους αποκλεισμού ή περιορισμού τους, μπορείτε να βρείτε στο https://cookiepedia.co.uk/all-about-cookies και https://www.allaboutcookies.org/.

Σε περίπτωση που θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση Cookies από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, μπορείτε να επισκεφθείτε τους ακόλουθους ιστότοπους και να ενημερωθείτε για τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να κάνετε.

-Internet Explorer //support.microsoft.com/kb/278835

-Firefox //support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored

-Chrome //support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en

-Safari //support.apple.com/kb/PH5042

-Safari for iPad and iPhone //support.apple.com/kb/HT1677

15. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σου από εμάς;

Εφαρμοστέος νόμος είναι ο ελληνικός νόμος, όπως διατυπώνεται σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 / ΕΕ, και γενικά το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τα αρμόδια δικαστήρια για τυχόν διαφορές που σχετίζονται με τα δεδομένα σου είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

16. Ποια είναι η αρμόδια αρχή για την υποβολή καταγγελίας;

Έχεις το δικαίωμα να υποβάλεις καταγγελία στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική διεύθυνση 1-3 Κηφισίας, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, διεύθυνση e-mail contact@dpa.gr), εάν θεωρείς ότι η επεξεργασία των Προσωπικών σου Δεδομένων παραβιάζει τον ισχύοντα εθνικό και κανονιστικό νόμο-πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

17. Ερωτήσεις και σχόλια;

Ελπίζουμε ότι αυτή η Πολιτική Απορρήτου σε βοήθησε να κατανοήσεις πώς χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σου.

Εάν έχεις ερωτήσεις, σχόλια, ή ανησυχίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας, επικοινώνησε μαζί μας και θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε.

newsletter

κάνε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνεις όλα τα νέα μας!