Buy Now Pay Later

Πλάνο δόσεων χωρίς τράπεζα ή πιστωτική; Κι όμως, είναι εφικτό

πλάνο δόσεων

Είναι πολύ πιθανό όταν ακούς τον όρο πλάνο δόσεων, να σκέφτεσαι αυτόματα την τράπεζα – είτε μέσω δανείου, είτε μέσω έκδοσης πιστωτικής κάρτας από την τράπεζά σου. Είναι επίσης πιθανό η σύνδεση αυτή να σε απογοητεύει, καθώς δεν θα ήθελες να μπεις σε περίπλοκες, γραφειοκρατικές και συχνά οικονομικά επιβαρυντικές διαδικασίες, προκειμένου να αγοράσεις κάτι με δόσεις.

Επιπλέον, ίσως στο μυαλό σου να προκύπτουν λέξεις όπως “επιτόκιο”, “ανατοκισμός”, “πέναλτι καθυστέρησης”, “έγγραφα”, “δικαιολογητικά”, και πολλά άλλα που κάνουν τη διαδικασία έκδοσης ενός πλάνου δόσεων ακόμη πιο τρομακτική.

Αν σου λέγαμε ότι μπορείς να ψωνίσεις με δόσεις – και μάλιστα άτοκες – χωρίς τίποτα απολύτως από τα παραπάνω; Αν σου λέγαμε ότι είναι εφικτό να αγοράσεις με άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική, χωρίς χρεώσεις, χωρίς έγγραφα, με μία διαδικασία η οποία διαρκεί μόλις 1-2 λεπτά και το πλάνο δόσεων δεν εκδίδεται από κάποια τράπεζα;

Όχι, δεν αστειευόμαστε, είναι απόλυτα εφικτό, με τη μέθοδο πληρωμής Buy Now Pay Later (BNPL). Το BNPL σε βοηθάει να πληρώσεις για τις αγορές σου με ασφαλή, άμεσα και άτοκα πλάνα δόσεων, τα οποία εκδίδονται στιγμιαία και 100% online, χωρίς να κάνεις αίτηση σε καμία τράπεζα. Αυτός είναι και ο λόγος που το BNPL είναι τόσο δημοφιλές ανάμεσα σε εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως.

“29 εκατ. καταναλωτές στις ΗΠΑ χρησιμοποίησαν τη μέθοδο BNPL το 2021, σύμφωνα με έρευνα της PYMNTS και Amazon Web Services”.

Πώς μπορείς αγοράσεις με πλάνο δόσεων χωρίς πιστωτική ή δάνειο από τράπεζα

Τα τελευταία χρόνια, οι καταναλωτές σε Ευρώπη και Αμερική έχουν να επιλέξουν από διαφορετικούς παρόχους BNPL για τις αγορές τους. Στην Ελλάδα, ο πρώτος και πλέον δημοφιλέστερος πάροχος BNPL είναι η finloup.

Με τη finloup, αγοράζεις αυτό που θέλεις και μοιράζεις το κόστος σε 4 άτοκες δόσεις μέσα από μία ασφαλή και εύκολη διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το e-banking σου και τη χρεωστική σου κάρτα και απλά ακολουθείς τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1. Βρίσκεις συνεργαζόμενο κατάστημα

Επιλέγεις ανάμεσα σε εκατοντάδες συνεργαζόμενα καταστήματα που υποστηρίζουν Buy Now Pay Later με finloup. Ανακάλυψέ τα εδώ.

Βήμα 2. Βρίσκεις προϊόντα

Μόλις βρεις τα προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις, τα προσθέτεις στο καλάθι σου. Όταν είσαι έτοιμος με ό,τι έχεις επιλέξει, προχωράς στο checkout.

πλάνο δόσεων 2

Βήμα 3. Επιλέγεις πληρωμή με finloup

Αφού συμπληρώσεις τα στοιχεία της παραγγελίας σου και επιλέξεις τρόπο αποστολής, φτάνεις στο τελευταίο βήμα, όπου επιλέγεις να πληρώσεις με άτοκες δόσεις μέσω finloup. Θα ανακατευθυνθείς με ασφάλεια στο περιβάλλον της finloup για να σπάσεις το κόστος της αγοράς σου.

Βήμα 4. Συνδέεσαι στο e-banking σου για την αξιολόγηση και την έκδοση του πλάνου σου

Συνδέεσαι στην τράπεζά σου με τους κωδικούς του online banking σου και επιλέγεις τον βασικό σου τραπεζικό λογαριασμό (όπου λαμβάνεις εισόδημα ή έχεις αποταμιεύσεις), ώστε να μπορέσει η finloup να εξετάσει τα δεδομένα σου και να αξιολογήσει το οικονομικό σου προφίλ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ενημερώνεσαι αν έχει εγκριθεί το αίτημά σου και βλέπεις το πλάνο δόσεών σου.

Βήμα 5. Ολοκληρώνεις την αγορά με τη χρεωστική σου

Συμπληρώνεις τα στοιχεία της χρεωστικής σου. Πληρώνεις την 1η δόση τη στιγμή της αγοράς και η κάρτα σου αποθηκεύεται. Οι επόμενες δόσεις χρεώνονται αυτόματα στη χρεωστική σου κάθε μήνα, τις ημερομηνίες που βλέπεις στο πλάνο σου.

Γιατί να επιλέξεις finloup και BNPL για τις αγορές σου

Το βασικότερο πλεονέκτημα των πλάνων δόσεων της finloup είναι ότι είναι πραγματικά άτοκα. Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσεις περίπλοκους τόκους και κρυφές χρεώσεις που θα κάνουν την αποπληρωμή τους δύσκολη – πληρώνεις μόνο το ποσό της αγοράς σου, δια 4.

Ξέρεις ακριβώς τι πληρώνεις κάθε μήνα και ποια ημερομηνία

Επιπλέον, το πλάνο δόσεων εκδίδεται μέσα από μία απλή και απόλυτα ασφαλή διαδικασία, από την άνεση του σπιτιού σου. Δεν χρειάζεται να καταθέσεις κανένα έγγραφο, να κάνεις αίτηση ή να περιμένεις 1 μέρα για να μάθεις αν εγκρίνεται το αίτημά σου (όπως στις περισσότερες περιπτώσεις των δόσεων μέσω δανείου από τράπεζα).

Ακόμη, έχεις τον έλεγχο του μηνιαίου budget σου, γιατί ξέρεις ότι το ποσό των δόσεών σου θα είναι πάντα το ίδιο, ενώ ακόμη και αν δεν διαθέτεις όλο το ποσό μίας αγοράς, μπορείς ακόμη να την πραγματοποιήσεις χωρίς να μείνεις πίσω στις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου.

Τι μπορείς να αγοράσεις;

Κυριολεκτικά, σχεδόν τα πάντα! Η finloup συνεργάζεται με μία τεράστια γκάμα καταστημάτων – online και φυσικών – τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη σου.

Μπορείς να αγοράσεις προϊόντα από κάθε κατηγορία που σε ενδιαφέρει, ενώ κάθε μήνα προστίθενται νέοι συνεργάτες που καλύπτουν όλο το φάσμα του λιανεμπορίου.

Ανακάλυψε καταστήματα με προϊόντα για το σπίτι που καλύπτουν κάθε ανάγκη: Έπιπλα, φωτιστικά, είδη νοικοκυριού, οικιακές και ηλεκτρικές συσκευές, λευκά είδη, χρώματα τοίχου, θέρμανση-ψύξη και ό,τι άλλο χρειάζεσαι.

Είσαι fashion lover; Βρες καταστήματα γυναικείας και ανδρικής μόδας για κάθε στιλ. Αγόρασε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από γνωστά ελληνικά και διεθνή brands και δημοφιλείς σχεδιαστές και πλήρωσε με finloup. Από αθλητικό στιλ, έως casual και επίσημη ένδυση!

Φυσικά έχουμε σκεφτεί και τους γονείς, με καταστήματα βρεφικών και παιδικών ειδών. Στους συνεργάτες μας θα βρεις τα πάντα για το παιδικό δωμάτιο, τη βρεφανάπτυξη, τη βόλτα, την εγκυμοσύνη και τα παιδικά ρούχα και παιχνίδια.

Τα ηλεκτρονικά είδη κάθε χρήσης δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη γκάμα των προϊόντων που υποστηρίζουμε. Smartphones, laptops, tablets, gadgets, wearables, gaming και άλλα προϊόντα τεχνολογίας μπορούν να γίνουν δικά σου με 4 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική.

Ανακάλυψε επίσης κορυφαία αθλητικά καταστήματα, με εξοπλισμό και όργανα γυμναστικής για να προμηθευτείς τα πάντα για την προπόνησή σου.

Εάν από την άλλη ενδιαφέρεσαι για σπουδές και θα ήθελες να έχεις την επιλογή να πληρώνεις τα δίδακτρά σου σε 4 άτοκες δόσεις, η απάντηση είναι study now, pay later. Βρες εκπαιδευτικές σχολές και ινστιτούτα όπου μπορείς να πληρώσεις με finloup!

Και επειδή ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι τα χόμπι στη ζωή μας, ανακάλυψε συνεργαζόμενους εμπόρους για όλα όσα σου αρέσει να κάνεις – δραστηριότητες, βιβλία, ταξίδια, παιχνίδια και πολλά ακόμη προϊόντα και υπηρεσίες που μπορείς να αγοράσεις και να σπάσεις το κόστος.

Βρες όλα τα καταστήματα από όπου μπορείς να αγοράσεις με άτοκο πλάνο δόσεων χωρίς πιστωτική ή τράπεζα εδώ.

Reading next

Οι πελάτες σου εγκαταλείπουν το καλάθι τους; 4+1 τρόποι να το αντιμετωπίσεις
τρόπος ζωής