Leasing για επιχειρήσεις

Γιατί τα iPhone και τα iPad είναι ωφέλιμα για μια μικρή επιχείρηση;

iPhone leasing

Αν και έχουν περάσει 15 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, η ναυαρχίδα της Apple παραμένει η πιο δημοφιλής συσκευή στον κόσμο, με 97.7 εκατ. iPhone να έχουν πουληθεί μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2023. To iPad γνωρίζει εξίσου μεγάλη δημοτικότητα ως το πιο δημοφιλές tablet στον κόσμο με μερίδιο αγοράς 53,55%. 

Και παρόλο που αυτά τα προϊόντα είναι πολύ αγαπητά μεταξύ των καταναλωτών, αποτελούν επίσης πολύ αποδοτικά εργαλεία και για τις μικρές επιχειρήσεις. Οι συσκευές αυτές διαθέτουν χαρακτηριστικά - από τη γρήγορη μετατροπή m4a αρχείων σε mp3 έως την ασφαλέστερη δυνατή πρόσβαση σε αρχεία -  που βοηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό τους επιχειρηματίες με τις καθημερινές τους εργασίες.  

Πάμε λοιπόν να εξερευνήσουμε γιατί τα iPhone και τα iPad είναι ωφέλιμα για μία μικρή επιχείρηση. 

Εφαρμογές 

Η πλατφόρμα iOS διαθέτει έναν εκτεταμένο κατάλογο εφαρμογών για διάφορες κατηγορίες. Οι εφαρμογές της Apple, όπως οι Σελίδες, το Keynote και οι Αριθμοί επιτρέπουν την επεξεργασία εγγράφων, παρουσιάσεων και υπολογιστικών φύλλων, ενώ άλλες εφαρμογές βοηθούν με τη διαχείριση των social media, των τραπεζικών λογαριασμών, αλλά και των λογιστικών, με πληρωμές και έκδοση τιμολογίων.  

Το App Store διαθέτει μία πληθώρα εφαρμογών - από Ημερολόγια και Email apps έως επεξεργασία video - που είναι ιδανικές για διάφορα είδη μικρών επιχειρήσεων ή ελεύθερων επαγγελματιών. Με αυτόν τον τρόπο, το iPhone και το iPad μετατρέπονται σε παραγωγικά εργαλεία για τους επιχειρηματίες. 

Δες εδώ τις προτάσεις μας για τα καλύτερα iPhone apps, ειδικά για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις μια πιο παραγωγική και αποδοτική εργασιακή ημέρα. 

Παραγωγικότητα 

Εκτός το store, οι ενσωματωμένες εφαρμογές στα iPhone και iPad παρέχουν πρόσβαση σε σημαντικά δεδομένα της επιχείρησης όταν είσαι εν κινήσει. Οι εφαρμογές αυτές, όπως τα Mail, Contacts, Calendar, Reminders, και Notes συγχρονίζονται με τον με το λογισμικό του υπολογιστή, όπως το Outlook, και μπορείς να έχεις πρόσβαση στα αρχεία σου από οπουδήποτε.  

Ακόμη, η παραγωγικότητα απογειώνεται με τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου. Για παράδειγμα, το iPhone 15 Pro, εξοπλισμένο με μνήμη RAM 8 GB DDR5, η οποία το καθιστά το πιο ισχυρό smartphone της Apple μέχρι σήμερα, επιτρέπει ανεμπόδιστα πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα - ιδανικό ειδικά για επαγγελματίες που χρησιμοποιούν εφαρμογές που απαιτούν αρκετή μνήμη.    

Φορητότητα 

Εάν έχεις μια επιχείρηση που απαιτεί να βρίσκεσαι συχνά στο δρόμο, το να έχεις μαζί σου ένα iPhone ή iPad αντί για φορητό υπολογιστή, είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτές οι συσκευές είναι μικρότερες και ελαφρύτερες από ένα laptop, γεγονός που σου επιτρέπει να τις τοποθετείς σε μια μικρή τσάντα ή ακόμη και στην τσέπη σου. Και ενώ οι πιο σύνθετες επιχειρηματικές εργασίες ενδέχεται να απαιτούν τη λειτουργικότητα ενός laptop, οι απλούστερες καθημερινές εργασίες - meetings, emails, ανάγνωση/επεξεργασία εγγράφων, κλπ. - μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα από το iPhone ή το iPad. 

Ευέλικτη και οικονομική πρόσβαση 

Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στα πιο πρόσφατα μοντέλα iPhone και iPad με τον πιο ευέλικτο και οικονομικά ωφέλιμο τρόπο.  

Το κόστος αγοράς του πιο εξελιγμένου iPhone ή iPad μπορεί να είναι απαγορευτικό για τις μικρές επιχειρήσεις, ωστόσο η υπηρεσία leasing της finloup επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτές τις συσκευές χωρίς την καταβολή ενός τεράστιου ποσού μπροστά. Οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη των κορυφαίων προϊόντων της Apple με ένα χαμηλό μηνιαίο μίσθωμα. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις έχουν καλύτερο έλεγχο και, κατ' επέκταση, βελτίωση των ταμειακών ροών τους. 

Ακόμη, οι μικρές επιχειρήσεις επωφελούνται σημαντικά από την ευελιξία που προσφέρει το leasing τεχνολογίας. Για να παραμένουν παραγωγικοί, οι επαγγελματίες χρειάζονται τα πιο εξελιγμένα μοντέλα, με ενημερωμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Με νέα iPhone και iPad να κυκλοφορούν κάθε χρόνο, μοντέλα ενός ή δύο χρόνων μπορεί να καθίστανται ξεπερασμένα.  

Επιλέγοντας leasing, μπορείς να αναβαθμίζεις τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό κάθε χρόνο, διατηρώντας την παραγωγικότητα της επιχείρησής σου στα ύψη! 

Ανακάλυψε όλα τα iPhone και iPad που μπορείς να μισθώσεις με finloup εδώ. 

Ανάγνωση επόμενου

iphone apps
τεχνολογία