Leasing για ιδιώτες

Gaming laptop με leasing: Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή σου!

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 leasing

Αν θέλεις να αγοράσεις ένα gaming laptop, θα βρεις καλές προδιαγραφές, όπως ισχυρό εξαπύρηνο επεξεργαστή, γρήγορο SSD βασισμένο σε PCIe και οθόνη ρυθμού ανανέωσης 120 Hz, σε πολλά από τα πολύ ακριβά μοντέλα που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή. Αλλά όλα αυτά θα τα βρεις επίσης και στο IdeaPad Gaming 3 της Lenovo και μάλιστα με πολύ χαμηλότερο κόστος από ό,τι πίστευες!

Γιατί το gaming laptop Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 είναι η καλύτερη επιλογή

Δυνατά χαρακτηριστικά

  • Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν σε αυτό το gaming laptop είναι η 15.6″ IPS οθόνη του, η οποία σου επιτρέπει να απολαμβάνεις τα παιχνίδια που παίζεις. Με ανάλυση 1920 x 1080px και refresh rate 120 Hz, πρόκειται για ένα πολύ δυνατό παράγοντα που συμβάλλει στη βέλτιστη εμπειρία gaming.
  • Ο δυνατός AMD Ryzen 7 5800H επεξεργαστής του, η 8 GB χωρητικότητας RAM (επεκτεινόμενη) και ο 512GB SSD του είναι επίσης χαρακτηριστικά τα οποία καθιστούν το αυτό το laptop μία πολύ καλή επιλογή για τους λάτρεις του gaming (και όχι μόνο!). Επιπλέον, για να φορτώνει τα γραφικά των games, είναι εξοπλισμένο με μία πολύ καλή κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1650 4 GB.
  • Με αυτά τα χαρακτηριστικά, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι έτοιμο να αποδώσει σε τριπλά AAA games, ενώ αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις streaming, διαθέτει κάμερα 720 HD με κλείστρο προστασίας.

Συνδυασμός gaming - δουλειάς

Το Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 δεν είναι αποκλειστικά ένα gaming laptop. Εάν αναζητάς μία συσκευή που να μπορεί να υποστηρίξει και άλλες λειτουργίες και χρήση πέραν του gaming, το συγκεκριμένο μοντέλο σε καλύπτει! Με ένα responsive Windows Precision trackpad, επαρκή αριθμό θυρών, ένα full-size φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και μπαταρία που διαρκεί έως και 5 ώρες σε full gaming mode, μπορεί να υποστηρίξει όλες τις ανάγκες σου.

Μπορείς να το αποκτήσεις εύκολα και οικονομικά με leasing

Αν ήθελες ένα gaming laptop για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια, αλλά δεν διέθετες περίπου 700-800€ να δώσεις εφάπαξ για να το αποκτήσεις, το leasing είναι η κατάλληλη επιλογή για να έχεις πρόσβαση σε top μοντέλα που εξυπηρετούν τις ανάγκες σου, χωρίς μεγάλο κόστος.

Κάνοντας leasing του laptop, πληρώνεις ένα χαμηλό ποσό κάθε μήνα, μόνο για όσο θέλεις να το χρησιμοποιήσεις, χωρίς να χρειαστεί να δώσεις πολλά χρήματα μπροστά.

Επιπλέον, δεν έχεις να ανησυχείς για το κόστος συντήρησης, καθώς έχεις κάλυψη σε περίπτωση που πάθει κάποια ζημιά η συσκευή σου (π.χ. σπάσιμο οθόνης) και δεν χρειάζεται να επωμιστείς τα επιπλέον έξοδα για κάποια πιθανή επισκευή.

Και φυσικά η ευελιξία να το χρησιμοποιείς μόνο όσο θέλεις είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα του leasing για εσένα που λατρεύεις το gaming και ψάχνεις μία συσκευή για να απολαύσεις τα παιχνίδια σου αλλά στην οποία δεν θέλεις και να δεσμευτείς για πολλά χρόνια! Μπορείς να πάρεις το laptop με leasing για να παίξεις τα παιχνίδια που θέλεις και στη συνέχεια αν οι gaming απαιτήσεις αυξηθούν και χρειαστείς αναβαθμισμένο μοντέλο, να προχωρήσεις σε αλλαγή της συσκευής σε κάτι πιο σύγχρονο και με καλύτερες αποδόσεις, με λίγα μόλις χρήματα τον μήνα!

Μερικές συμβουλές για το gaming laptop Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6

  • Για να απολαύσεις την απόδοση της συσκευής σε όλο της το φάσμα, εκμεταλλεύσου το λογισμικό Vantage της Lenovo που είναι εγκατεστημένο στο laptop. Εκεί, μπορείς να ενεργοποιήσεις την επιλογή να αλλάζει το laptop αυτόματα σε “performance mode” όταν ξεκινάει να φορτώνει ένα παιχνίδι.
  • Όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στην πρίζα, ο συνδυασμός πλήκτρων Fn + Q σε αφήνει να εναλλάσσεις τις λειτουργίες του performance mode και να ενισχύεις έτσι χειροκίνητα την κάρτα γραφικών και του επεξεργαστή όποτε παίζεις.
  • Ενεργοποίησε τη Γρήγορη Φόρτιση, μία λειτουργία η οποία φορτίζει την μπαταρία στο 80% σε μόλις μία ώρα.

Βρες το Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 εδώ, κάνε την αίτησή σου online και πάρ’ το με leasing σε 5’!

Ανάγνωση επόμενου

leasing iphone
Leasing για επιχειρήσεις