Leasing για ιδιώτες

Γιατί σε συμφέρει το leasing μεταχειρισμένων κινητών

leasing μεταχειρισμένων κινητών

Leasing μεταχειρισμένων κινητών: Ναι ή όχι; Ίσως η ενοικίαση κινητού να είναι κάτι το οποίο ήδη γνωρίζεις, ίσως να μην ήξερες ότι υπάρχει αυτή η υπηρεσία στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση, το να νοικιάσεις μεταχειρισμένα κινητά αποτελεί πλέον επιλογή με τη νέα υπηρεσία της finloup.

Αναρωτιέσαι αν σε συμφέρει να προχωρήσεις σε ενοικίαση συσκευή; διάβασε παρακάτω και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Ποια είναι τα οφέλη του leasing μεταχειρισμένων κινητών

Ακόμη και αν η ενοικίαση κινητού δεν ήταν κάτι το οποίο είχες σκεφτεί μέχρι τώρα, ήρθε η ώρα να το λάβεις υπόψη σου. Η ενοικίαση κινητού – πέρα από τα οφέλη που θα αναλύσουμε παρακάτω – είναι μία σύγχρονη επιλογή που θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις πιο βιώσιμες καταναλωτικές συνήθειες.

Οικονομικό όφελος

Η ενοικίαση μεταχειρισμένων κινητών μπορεί να είναι πιο συμφέρουσα σε ορισμένες περιπτώσεις, σε σύγκριση με την αγορά τους.

Τα μοντέλα που προσφέρει η finloup είναι σαν καινούρια, με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Έτσι, επιλέγοντας την ενοικίασή τους, απολαμβάνεις τη συσκευή σε εξίσου άριστη κατάσταση, με πολύ χαμηλότερο κόστος από ό,τι αν την αγόραζες καινούρια.

Ευελιξία

Το ευέλικτο leasing μεταχειρισμένων κινητών της finloup δεν σε δεσμεύει με κλειστούς και αυστηρούς όρους. Μπορείς να επιστρέψεις ανά πάσα στιγμή τη συσκευή σου, να την αναβαθμίσεις με νέο μοντέλο ή να την αγοράσεις, χωρίς να πληρώσεις κάποιο πέναλτι ή ρήτρα.

Έτσι, ακόμη και αν σε 6 μήνες αποφασίσεις να επιστρέψεις τη συσκευή σου, μπορείς να το κάνεις χωρίς να λάβεις πίσω την εγγύηση που έχεις καταβάλει, ενώ αν θέλεις να την επιστρέψεις μετά από 6 μήνες, λαμβάνεις πίσω τη μισή εγγύηση. Εάν ολοκληρώσεις το 12μηνο συμβόλαιό σου, η εγγύηση σου επιστρέφεται πλήρως.

Ακόμη, έχεις τη δυνατότητα αγοράς της συσκευής (λεπτομέρειες παρακάτω), οποιαδήποτε στιγμή θέλεις.

Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή είναι δική σου!

leasing

Κορυφαία μοντέλα

Σκέψου να έχεις κάθε εξάμηνο ή κάθε χρόνο ένα νέο μοντέλο κινητού, να δοκιμάζεις νέα χαρακτηριστικά, να βλέπεις ποιο σου ταιριάζει, και όλα αυτά χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία να τα αγοράζεις. Δελεαστικό, έτσι;

Το leasing μεταχειρισμένων κινητών με τη finloup σου προσφέρει αυτό το πλεονέκτημα! Μπορείς να ξεκινήσεις με το μοντέλο που επιθυμείς και στη συνέχεια να κάνεις upgrade σε ένα άλλο!

Γιατί να μένεις με το ίδιο κινητό για χρόνια, όταν μπορείς να αλλάζεις κάθε χρόνο εύκολα και οικονομικά;

Επιπλέον παροχές

Επιλέγοντας την ενοικίαση κινητού, έχεις επιπλέον παροχές, όπως η κάλυψη f-insurance, με την οποία η πρώτη επισκευή του κινητού σου είναι καλυμμένη. Έτσι, σε περίπτωση ζημιάς (όπως σπάσιμο οθόνης) την πρώτη φορά ,δεν χρειάζεται να ανησυχείς για επιπλέον κόστη.

Ακόμη, η finloup σου προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς της συσκευής σε προνομιακή τιμή, κερδίζοντας από την πτώση της εμπορικής αξίας.

Εάν επιθυμείς να αγοράσεις το κινητό, επικοινώνησε με τη finloup και θα λάβεις μία οικονομική προσφορά.

Πώς κάνω leasing μεταχειρισμένων κινητών

Αφού αναλύσαμε γιατί σε συμφέρει, θα δούμε με ποιον τρόπο μπορείς να νοικιάσεις τα smartphones που θέλεις, αντί να τα αγοράσεις.
Η finloup σου προσφέρει ενοικίαση μεταχειρισμένων iPhone σε άριστη κατάσταση, σαν καινούρια, με ένα χαμηλό ποσό το μήνα, ελεγμένα από τους The Fixers.

Η διαδικασία είναι άμεση και χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  • Επίλεξε το μεταχειρισμένο iPhone που θέλεις να νοικιάσεις από εδώ.
  • Προχώρησε στο στάδιο της αξιολόγησης του οικονομικού σου προφίλ με σύνδεση στο e-banking σου.
  • Αφού εγκριθεί το αίτημά σου, ολοκληρώνεις την ενοικίαση με την κάρτα σου, πληρώνοντας την εγγύηση και το πρώτο μίσθωμα.
  • Παραλαμβάνεις το προϊόν σου σε κατάστημα και ημερομηνία της επιλογής σου!

Εάν έχεις απορίες σχετικά με την υπηρεσία, μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ ή επικοινώνησε με τη finloup στο rent@finloup.com

Εσύ θα προχωρήσεις σε leasing μεταχειρισμένου κινητού;

Ανάγνωση επόμενου

τι είναι το leasing
playstation 5