Leasing για επιχειρήσεις

Καταρρίπτοντας 5 μύθους για το leasing τεχνολογίας

Καταρρίπτοντας 5 μύθους για το leasing τεχνολογίας

Εάν εξετάζεις το ενδεχόμενο να κάνεις leasing τεχνολογίας για την επιχείρησή σου ή αν το έχεις ακούσει ως υπηρεσία, αλλά δεν έχεις πειστεί ακόμη ότι κάνει για σένα, τότε πιθανότατα θα υπάρχουν κάποιες απορίες και προκαταλήψεις σχετικά με τη διαδικασία και το πόσο συμφέρον είναι. 

Ως ειδικοί στον τομέα, τα έχουμε δει και ακούσει όλα! Παρακάτω λοιπόν, καταρρίπτουμε τους κοινούς μύθους και παρανοήσεις σχετικά με το leasing ηλεκτρονικών συσκευών. 

Μύθος 1: Το leasing είναι πιο ακριβό από την αγορά 

Μία από τις πιο διαδεδομένες παρανοήσεις σχετικά με το leasing είναι ότι είναι πιο ακριβό από την αγορά του εξοπλισμού. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει, καθώς είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, το οποίο περιλαμβάνει όχι μόνο το αρχικό ποσό της αγοράς, αλλά και παράγοντες που αφορούν επιπλέον έξοδα, όπως το κόστος επισκευών και απόρριψης. Το leasing, από την άλλη πλευρά, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να έχουν τις συσκευές που χρειάζονται με σταθερά μισθώματα, διατηρώντας κεφάλαια για άλλες επενδύσεις και έχοντας προβλέψιμα μηνιαία έξοδα. Επιπλέον, το leasing περιλαμβάνει υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής, μειώνοντας την επιβάρυνση με επιπλέον κόστη. 

Μύθος 2: Το leasing κάνει μόνο για μεγάλες εταιρείες 

Ένας άλλος μύθος είναι ότι το leasing είναι περισσότερο κατάλληλο για μεγάλους οργανισμούς με ανάγκες εξοπλισμού πολλών υπαλλήλων και πολλούς οικονομικούς πόρους. Στην πραγματικότητα, επιχειρήσεις όλων των μεγεθών μπορούν να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη υπηρεσία! Είτε είσαι μία startup που θέλει να διατηρήσει κεφάλαια για να επεκτείνει το runway, είτε μικρομεσαία επιχείρηση που θέλει την ευελιξία στην αυξομείωση των συσκευών ανάλογα με τις ανάγκες της, είτε ελεύθερος επαγγελματίας, που χρειάζεται κορυφαίες συσκευές αλλά δεν μπορεί να δώσει ένα πολύ υψηλό ποσό μπροστά, το leasing αποτελεί μία αποτελεσματική λύση.  

Μύθος 3: Το leasing είναι περίπλοκο και χρονοβόρο 

Λάθος! Η υπηρεσία της finloup, από την αίτηση ως την παραλαβή του εξοπλισμού, αποτελεί μία εύκολη, γρήγορη και ανεμπόδιστη εμπειρία για τις επιχειρήσεις. Η αίτηση γίνεται online σε μόλις 1’ και η ομάδα της finloup ανταποκρίνεται άμεσα, φροντίζοντας να έχει αυτοματοποιήσει όλες τις διαδικασίες πληρωμής, υπογραφής συμφωνητικού και αποστολής των συσκευών μέσα σε μόλις ελάχιστες εργάσιμες ημέρες. 

Μύθος 4: Με το leasing δεν μπορώ να αποκτήσω τις συσκευές 

Ορισμένες επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται τη μίσθωση ως απλή ενοικίαση εξοπλισμού χωρίς κανένα πλεονέκτημα ιδιοκτησίας. Ωστόσο, τα πλάνα leasing της finloup προσφέρουν επιλογές απόκτησης της συσκευής στο τέλος της μίσθωσης. Στο πλάνο Flex, η επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει τη συσκευή, μετά από 24 μήνες μίσθωσης, πληρώνοντας ακόμη 2 μισθώματα. Στα Fixed πλάνα, η επιχείρηση λαμβάνει μία προνομιακή προσφορά για να αγοράσει τον εξοπλισμό που μισθώνει. Δες περισσότερες πληροφορίες για τα πλάνα leasing εδώ. 

Μύθος 5: Με το leasing δεν έχω υποστήριξη  

Μπορεί να θεωρείς ότι κάνοντας leasing δεν υπάρχει η υποστήριξη που συνήθως μπορεί να προσφέρουν τα καταστήματα που πουλάν ηλεκτρονικές συσκευές, ωστόσο αυτό είναι άλλος ένας μύθος. Το εκάστοτε κατάστημα μπορεί να προσφέρει υποστήριξη ή κάλυψη ζημιάς πάντα με ένα επιπλέον κόστος, αν επιλέξεις να αγοράσεις τη συσκευή. Με το leasing της finloup, έχεις after-sales υποστήριξη για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει, και η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη να εξυπηρετήσει και να διευκολύνει κάθε αίτημα. Επιπλέον, η finloup προσφέρει κάλυψη σε περίπτωση ζημιάς στην πρώτη επισκευή, συσκευή αντικατάστασης, επέκταση εγγύησης κατασκευαστή και αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία τυχόν επισκευής (συλλογή συσκευής με δικά της έξοδα-επισκευή σε αναγνωρισμένους τεχνικούς συνεργάτες-επιστροφή συσκευής στον μισθωτή). Και όλα αυτά, χωρίς επιπλέον κόστος! 

 

Συμπερασματικά, η μίσθωση τεχνολογίας είναι μια στρατηγική και οικονομικά αποδοτική λύση για τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να παραμείνουν ανταγωνιστικές στο σύγχρονο, συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό και επιχειρηματικό τοπίο. Καταρρίπτοντας τους κοινούς μύθους γύρω από το leasing, μπορείς να λάβεις τεκμηριωμένες αποφάσεις για τις συσκευές που χρησιμοποιεί η εταιρεία σου, οι οποίες θα ευθυγραμμίζονται τόσο με τους οικονομικούς στόχους όσο και τις λειτουργικές ανάγκες της. Είτε είσαι freelancer, είτε startup, είτε μικρομεσαία ή μεγάλη επιχείρηση, η εξερεύνηση του leasing τεχνολογίας μπορεί να ξεκλειδώσει νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη, καινοτομία και αποτελεσματικότητα! 

Ανάγνωση επόμενου

leasing για εταιρείες