Leasing για επιχειρήσεις

iPad leasing: 3 λόγοι που αξίζει να το επιλέξεις - Ως ιδιώτης και ως επιχείρηση

ipad leasing

Η χρήση ενός iPad μπορεί να σου προσφέρει πολύ περισσότερα από ό,τι ίσως να νομίζεις, είτε το θέλεις για ιδιωτική είτε για επαγγελματική χρήση. Πρόκειται να ένα προϊόν της Apple το οποίο είναι εξαιρετικά ευέλικτο και είναι ιδανικό για να συνδυάσει δουλειά με διασκέδαση. Φυσικά, όπως και όλα τα premium προϊόντα τεχνολογίας, έρχεται με αυξημένο κόστος αγοράς. Υπάρχει όμως μία εναλλακτική: iPad leasing.

Εάν η τιμή ενός iPad είναι απαγορευτική για εσένα, ή θα ήθελες τη δυνατότητα να μπορείς να το δοκιμάσεις χωρίς να δεσμευτείς σε αυτό, το leasing είναι η απάντηση στην ανάγκη σου. Ως ιδιώτης, μπορείς να πάρεις iPad με leasing για όσο θέλεις, απολαμβάνοντας τις αμέτρητες δυνατότητές του οικονομικά. Ως εταιρεία, μπορείς να προσφέρεις ένα μοναδικό εργαλείο στους εργαζομένους σου το οποίο θα αυξήσει την αποδοτικότητά τους με πολύ μικρότερο αρχικό κεφάλαιο, απολαμβάνοντας παράλληλα μειωμένα λειτουργικά κόστη.

Ας δούμε αναλυτικά τι μπορεί να σου προσφέρει αυτό το premium προϊόν και γιατί να επιλέξεις το iPad leasing αντί της αγοράς.

Τι μπορείς να κάνεις με ένα iPad

Iδανικό για graphic designers και άλλα καλλιτεχνικά επαγγέλματα

Αν είσαι graphic designer, illustrator ή ζωγράφος, ένα iPad θα σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις τη φαντασία σου σε έργο τέχνης. Με το Apple pencil είναι ευκολότερο από ποτέ να σχεδιάσεις, ενώ μπορείς να εργαστείς πάνω σε εφαρμογές όπως την σουίτα της Adobe ή σε 3D Graphics. Ακόμη, αν λατρεύεις τη μουσική, μπορείς να παράγεις, να ηχογραφήσεις και να δημιουργήσεις μουσικά κομμάτια ή podcasts. Σαν να έχεις ένα επαγγελματικό στούντιο στα χέρια σου!

Φορητότητα και ευκολία χρήσης

Η φορητότητα ενός iPad και οι πολλές δυνατότητές του το καθιστούν ιδανικό εργαλείο για όσους μετακινούνται, ταξιδεύουν ή χρειάζονται για διάφορες εργασίες κάτι μικρότερο από ένα laptop, το οποίο μπορούν να το έχουν πάντα μαζί τους.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα ταξίδια σου για ψυχαγωγική χρήση, ενώ αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και βρίσκεσαι σε συναντήσεις με δυνητικούς πελάτες ή χρειάζεται να δουλεύεις από διάφορα σημεία, είναι τέλειο για παρουσιάσεις, video calls, καταγραφή σημειώσεων, κ.α.

Παράλληλα, ένα iPad είναι ιδανικό για φοιτητές που θέλουν να έχουν πάντα μαζί τους ένα καλό τεχνολογικό προϊόν που υποστηρίζει τις ανάγκες τους, αλλά τους επιτρέπει να το μεταφέρουν και με άνεση ανάμεσα στα μαθήματα.

Τέλειο για ταινίες, e-books, web surfing

Απόλαυσε την αγαπημένη σου ταινία στο κρεβάτι, παρακολούθησε το video μιας συνταγής όσο μαγειρεύεις ή διάβασε το αγαπημένο σου e-book.

Εμπειρία gaming

Ένα iPad προσφέρει την κατάλληλη εμπειρία gaming για όσους δεν διαθέτουν σταθερό υπολογιστή ή laptop, αλλά θέλουν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια τη στιγμή της χαλάρωσης στον καναπέ.

Λήψη και διαχείριση εικόνων και video

Το iPad διευκολύνει τη λήψη, την επεξεργασία και την κοινή χρήση φωτογραφιών και video. Τράβηξε την τέλεια λήψη και επεξεργάσου τη με editing εφαρμογές, εύκολα και γρήγορα όπου και αν είσαι. Φυσικά, ας μην ξεχνάμε Final Cut Pro για iPad για λήψη, επεξεργασία και παράδοση επαγγελματικών video.

iPad leasing: 3 λόγοι να το επιλέξεις ως ιδιώτης και ως επιχείρηση

Οικονομία

Ιδιώτης: Το να αγοράσεις ένα iPad συνεπάγεται να φύγει ένα αρκετά σημαντικό ποσό από το πορτοφόλι σου, το οποίο είναι κάτι που πιθανόν δεν σε συμφέρει οικονομικά. Από την άλλη, ίσως έχεις σκεφτεί να πάρεις κάποιο καταναλωτικό δάνειο για να το αποκτήσεις με δόσεις. Ωστόσο, και εδώ έρχεται το θέμα των τόκων και του χρέους. Το leasing σου επιτρέπει να έχεις αμέσως στα χέρια σου το iPad σου, δίνοντας μόνο ένα ελάχιστο ποσό μπροστά, ενώ πληρώνεις μόνο ένα σταθερό, διαχειρίσιμο ποσό το μήνα για όσο το χρησιμοποιείς. Χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς δάνεια, χωρίς αυστηρούς όρους.

Επιχείρηση: Κάνοντας leasing iPads για τους εργαζομένους σου, επωφελείσαι από το πολύ μικρότερο ποσό που πρέπει να δώσεις μπροστά για να αποκτήσεις τις συσκευές, απελευθερώνοντας έτσι αυτά τα κεφάλαια για άλλη χρήση. Παράλληλα, δεν επιβαρύνεσαι από επισκευή ή συντήρηση των προϊόντων, κάτι το οποίο μειώνει κατά πολύ τα λειτουργικά κόστη μίας επιχείρησης. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας iPad με leasing, τα μηνιαία μισθώματα είναι σταθερά και προβλέψιμα, επιτρέποντας έτσι μία θετική ταμειακή ροή.

Ευελιξία

Ιδιώτης: Όπως με το iPhone, έτσι και με το iPad, η Apple αναβαθμίζει τα μοντέλα της κατηγορίας αυτής κάθε χρόνο. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του iPad, όπως τα iPad Pro, Air ή Mini. Επιλέγοντας να κάνεις leasing iPad, δεν χρειάζεται να δεσμευτείς σε μία συσκευή για πολλά χρόνια. Μπορείς να απολαμβάνεις τις διάφορες εκδόσεις και μοντέλα των iPads όποτε εσύ θέλεις, αφού το leasing σου επιτρέπει να επιστρέφεις τη συσκευή και να την αναβαθμίζεις σε επόμενο μοντέλο ανά πάσα στιγμή.

Επιχείρηση: Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν εξαιρετικά από το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να δεσμεύονται στις εταιρικές τους συσκευές. Και αυτό γιατί οι ανάγκες και το ανθρώπινο δυναμικό μίας επιχείρησης μπορεί να αλλάζουν συχνά και αυτό συνεπάγεται και συχνές αλλαγές στον εξοπλισμό της. Κάνοντας leasing iPads, για παράδειγμα για την ομάδα των πωλήσεων ή για το κατάστημά σου, μπορείς να έχεις τις συσκευές που θέλεις μόνο για όσο τις χρειάζεσαι πραγματικά, χωρίς να πρέπει μετά να τις αφήνεις στο συρτάρι.

Επιπλέον, η ευελιξία που σου παρέχει το leasing στην αναβάθμιση ή αλλαγή των συσκευών σου επιτρέπει να διατηρείς πάντα υψηλά την παραγωγικότητα της ομάδας. Σκέψου την παραγόμενη δουλειά, για παράδειγμα, αν οι designers στο δικό σου agency να σχεδίαζαν πάντα με το πιο πρόσφατο iPad!

Κάλυψη

Ιδιώτης: Σκέψου να αγόραζες το iPad σου και να σου έπεφτε απρόσμενα από τα χέρια, παθαίνοντας μία σημαντική ζημιά, όπως σπάσιμο οθόνης. Η αντικατάστασή της θα σου κόστιζε μία περιουσία. Με το leasing, οι επισκευές αυτές είναι καλυμμένες, κάτι που σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τη συσκευή σου ξέγνοιαστα και χωρίς επιπλέον κόστη.

Επιχείρηση: Η κάλυψη σε περίπτωση ζημιάς είναι ένα τεράστιο όφελος για τις επιχειρήσεις, καθώς δεν επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα συντήρησης ή επισκευής. Με το leasing, έχεις πάντα το κεφάλι σου ήσυχο όσον αφορά τον εξοπλισμό σου. Ακόμη και αν χρειαστεί επισκευή, στις περισσότερες περιπτώσεις προβλέπεται συσκευή αντικατάστασης, ώστε να μην μένεις ποτέ πίσω στην εργασία σου.

Ένα iPad μπορεί να γίνει το απόλυτο εργαλείο ψυχαγωγίας και εργασίας, να σου λύσει τα χέρια στο multitasking και να σε βοηθήσει να απολαμβάνεις τα χόμπι και τις δραστηριότητές σου στο έπακρο - και κυρίως, όπου και αν βρίσκεσαι!

Και ο πιο έξυπνος, ευέλικτος και οικονομικός τρόπος να απολαύσεις όλες τις δυνατότητες που σου δίνει αυτό το προϊόν είναι με το leasing! Ανακάλυψε εδώ όλα τα tablets της finloup και κάνε αίτηση για το δικό σου μέσα σε 5 λεπτά.

Ανάγνωση επόμενου

leasing macbook
PlayStation 5 vs Xbox X: Ποια κονσόλα κερδίζει;