Leasing για επιχειρήσεις

iPhone 15 Pro: Γιατί είναι MUST για κάθε τύπο επιχείρησης

iPhone 15 Pro leasing

Το iPhone 15 Pro είναι εδώ και θα αποκαλύψουμε γιατί αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

Η Apple αποκάλυψε τα τελευταία μοντέλα του δημοφιλέστερου smartphone στον κόσμο - το iPhone 15 Pro και iPhone 1Pro Max – που απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για το καλύτερο μοντέλο αυτή τη στιγμή στην αγορά, ενώ σύμφωνα με την Apple, το νέο iPhone 15 Pro είναι το ελαφρύτερο επαγγελματικό μοντέλο που κυκλοφόρησε ποτέ.

Μεταξύ των μεγαλύτερων βελτιώσεων σε σχέση με την προηγούμενη σειρά βρίσκεται η κατασκευή από τιτάνιο - στη θέση του ανοξείδωτου χάλυβα - και για πρώτη φορά η ενσωμάτωση της θύρας USB-C. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά που μπορούν να ενθαρρύνουν τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες να επιλέξουν το τελευταίο μοντέλο της Apple για να εξοπλίσουν την ομάδα τους, ή για να βελτιώσουν την απόδοση της δουλειάς τους.

Συγκεντρώσαμε ορισμένους βασικούς λόγους για τους οποίους οι επιχειρήσεις πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε iPhone 15 Pro ή Pro Max. Πάμε να δούμε τις κορυφαίες επιχειρηματικές δυνατότητες που καθιστούν αυτήν τη συσκευή ένα ισχυρό κέντρο παραγωγικότητας, συνδεσιμότητας και επιτυχίας.

Η συνδεσιμότητα σε άλλο επίπεδο

Η πιο ορατή και αισθητή αλλαγή σε ολόκληρη τη σειρά του iPhone 15 ήρθε με τη μορφή της μετάβασης στη θύρα USB-C. Το USB-C ανοίγει έναν ολόκληρο κόσμο από αξεσουάρ για το iPhone, παρέχει τη δυνατότητα της πλέον standard φόρτιση, ενώ προσφέρει για το μοντέλο Pro εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς αρχείων που βασίζονται σε USB-3, σε σύγκριση με τις πιο αργές ταχύτητες USB-2 της παλιάς θύρας lightning.

Η συγκεκριμένη αλλαγή σημαίνει ότι θα είναι ευκολότερο για τους επαγγελματίες να βρουν σημεία φόρτισης όσο βρίσκονται σε κίνηση - για παράδειγμα, στο αεροδρόμιο ή σε άλλα δημόσια σημεία - ενώ ταυτόχρονα το iPhone έχει πλέον πρόσβαση σε έναν ευρύτερο κόσμο αξεσουάρ, καθώς οι κατασκευαστές δεν θα χρειάζεται πλέον να βγάζουν ξεχωριστά iPhone μοντέλα για τα καλώδια και τις συσκευές τους. Με απλά λόγια: Δεν χρειάζεται να σέρνεις παντού έναν Apple αντάπτορα για να κάνεις τη δουλειά σου!

iphone 15 pro usb-c

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα εν κινήσει, το μοντέλο iPhone 15 Pro κάνει ένα τεράστιο άλμα προς το 5G, σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα. Σύμφωνα με τη Speedsmart, οι 5G ταχύτητες λήψης δεδομένων του νέου μοντέλου είναι μεταξύ 15-25% υψηλότερες από τα προηγούμενα μοντέλα, ξεπερνώντας ακόμη και το δίκτυο της T-Mobile, με ταχύτητα λήψης 300 Mbps στις ΗΠΑ.

Ενδεικτικά, οι επαγγελματίες (ειδικά όσοι ταξιδεύουν συχνά ή δουλεύουν remotely) μπορούν να επωφεληθούν από την αναβάθμιση αυτή για:

  • Υψηλότερη ποιότητα video-calls.
  • Γρηγορότεροι χρόνοι απόκρισης cloud εφαρμογών.
  • Καλύτερη εμπειρία remote εργασίας όταν γίνεται κοινή χρήση σύνδεσης δεδομένων.

Επιπλέον, η αναβάθμιση στο ολοκαίνουργιο τσιπ Snapdragon X70 της Qualcomm θα μειώσει αισθητά την κατανάλωση της μπαταρίας και θα προσφέρει καλύτερη εμβέλεια κάλυψης δικτύου.

Επαγγελματικές φωτογραφίες και video με μία μόνο συσκευή

Για δημιουργούς περιεχομένου, φωτογράφους, social media managers και οποιονδήποτε επαγγελματία βασίζεται στο φωτογραφικό υλικό για τη δουλειά του, το νέο iPhone 15 Pro είναι η μόνη συσκευή που θα χρειαστούν για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει η Apple, «Είναι σαν να έχεις επτά επαγγελματικούς φακούς στην τσέπη σου, όπου κι αν πηγαίνεις». Η κύρια κάμερα των 48 ολόκληρων megapixels με πολλές εστιακές αποστάσεις με τις οποίες μπορείς να δουλέψεις και να τραβήξεις high resolution φωτογραφίες και video, αντίστοιχες με εκείνες που μπορούσες να πετύχεις μόνο με επαγγελματικές DSLR ή mirrorless φωτογραφικές μηχανές.

Μάλιστα, η λήψη Πορτραίτου έχει αναβαθμιστεί, καθώς δεν χρειάζεται καν να μεταβείς σε στην αντίστοιχη λειτουργία για να εστιάσεις σε ένα πρόσωπο/θέμα όταν τραβάς μία φωτογραφία. Το iPhone αποτυπώνει αυτόματα τις πληροφορίες βάθους και έτσι μπορείς να μεταφέρεις το focus σε όποιο πρόσωπο επιθυμείς αφού έχεις τραβήξει την φωτογραφία, μέσα από την εφαρμογή.

iphone 15 pro camera

Καλύτερο multitasking με περισσότερη RAM

Το iPhone 15 Pro είναι εξοπλισμένο με μνήμη RAM 8 GB DDR5, η οποία το καθιστά το πιο ισχυρό smartphone της Apple μέχρι σήμερα, ενισχυόμενο από το A17 Pro και αποθηκευτικό χώρο έως και 1 TB NVMe.

Με 8 GB RAM, το iPhone 15 Pro επιτρέπει πολύ πιο ομαλή καθημερινή χρήση και πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα - ειδικά για επαγγελματίες του Graphic Design, που χρησιμοποιούν εφαρμογές που απαιτούν αρκετή μνήμη, όπως λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών ή video.

Επίσης, ενισχύει τη συνολική απόδοση του συστήματος και προστατεύει τη συσκευή από μελλοντική υποβάθμιση.

Το κουμπί Δράσης που «λύνει» τα χέρια

Η Apple αντικατέστησε το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης Αθόρυβης Λειτουργίας στα τελευταία της μοντέλα με ένα πολύ-λειτουργικό Κουμπί Δράσης (Action Button). Το χαρακτηριστικό αυτό θα χρησιμεύσει πολύ στις επιχειρήσεις καθώς είναι ένας πολύ πιο βολικός, πιο γρήγορος και προσιτός τρόπος για να ορίσεις μία συντόμευση προς την αγαπημένη σου λειτουργία.

Με το Action Button, μπορείς να ενεργοποιήσεις λειτουργίες κρατώντας το πατημένο ή να το πατήσεις ενώ χρησιμοποιείς συγκεκριμένες εφαρμογές για να εκτελέσεις λειτουργίες που αφορούν την εκάστοτε εφαρμογή που τρέχει εκείνη τη στιγμή. Μπορείς να ορίσεις λειτουργίες από πολλές κατηγορίες, όπως τη λειτουργία Focus, την Κάμερα, τον Φακό, το Voice Memo, τη Μετάφραση, κ.α.

Οικονομική και βιώσιμη επιλογή

Και μπορεί το νέο iPhone 15 Pro να είναι όντως το καλύτερο επαγγελματικό μοντέλο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί επίσης η απαγορευτική του τιμή να σε αποτρέπει από το να προχωρήσεις σε αναβάθμιση.

Φυσικά, το εμπόδιο αυτό καταρρίπτεται αν επιλέξεις να κάνεις leasing του iPhone 15 Pro ή του iPhone 15 Pro Max, αντί να το αγοράσεις.

Επιλέγοντας μίσθωση του νέου μοντέλου, είτε είσαι ελεύθερος επαγγελματίας είτε θέλεις να εξοπλίσεις τους εργαζομένους σου με τις καλύτερες συσκευές της αγοράς, επωφελείσαι από:

  • Πολύ μικρότερο ποσό μπροστά, σε σύγκριση με την αγορά.
  • Ευελιξία επιστροφής/αναβάθμισης οποτεδήποτε.
  • Διαχιερίσιμο, σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, που βελτιώνει τις ταμειακές ροές.
  • Φορολογικά προνόμια, περνώντας το μίσθωμα ως λειτουργικό έξοδο επιχείρησης.

Επιπλέον, η μίσθωση των τεχνολογικών συσκευών της επιχείρησής σου είναι πολύ πιο βιώσιμη επιλογή σε σύγκριση με την αγορά. Επιλέγοντας το leasing, συμμετέχεις στην κυκλική οικονομία και μειώνεις το ανθρακικό αποτύπωμα της εταιρείας, συμβάλλοντας παράλληλα στην εξάλειψη του e-waste.

 

Όλη η σειρά του iPhone 15 θα είναι άμεσα διαθέσιμη για leasing από τη finloup. Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου για να μπεις στη λίστα αναμονής, στέλνοντάς μας email στο rent@finloup.com.

Ανάγνωση επόμενου

smartphone leasing
leasing laptop