Leasing για ιδιώτες

Leasing vs αγορά iPhone: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή;

leasing iphone

Με το νέο iPhone να κυκλοφορεί στην αγορά κάθε χρόνο και να είναι όλο και ακριβότερο, το να συμβαδίζεις με το πιο πρόσφατο μοντέλο μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο για την τσέπη σου. Και εδώ έρχεται το leasing να σου λύσει τα χέρια: Απόκτησε το iPhone 12, 13 ή 14 με χαμηλό μηνιαίο μίσθωμα και του χρόνου άλλαξέ το με το iPhone 15.

Και αν δεν έχεις ξανά ακούσει για αυτή την υπηρεσία, σου έχουμε νέα: Το leasing είναι εδώ και σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις το iPhone που θέλεις και μάλιστα για όσο το θέλεις (δηλαδή, μέχρι το επόμενο μοντέλο) χωρίς το εμπόδιο της απαγορευτικής τιμής του και ήρθε για να μείνει!

Γιατί το leasing ενός iPhone είναι καλύτερο από την αγορά

Πληρώνεις ένα χαμηλό ποσό/μήνα

Κάθε νέο iPhone που κυκλοφορεί συνοδεύεται από μία τιμή αγοράς που κάθε χρόνο μας αφήνει όλο και πιο άφωνους (και όχι από ενθουσιασμό!). Γιατί το να πληρώνεις περισσότερα από 1200€ για ένα smartphone έχει γίνει πολυτέλεια για τον μέσο Έλληνα καταναλωτή, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει τη συνεχόμενη ακρίβεια σε αγαθά και υπηρεσίες, χωρίς όμως και την αντίστοιχη αύξηση στο μισθό του.

Έστω όμως ότι έχεις βάλει στην άκρη ένα ποσό για να αγοράσεις το τελευταίο iPhone. Για μια στιγμή όμως, σε λίγους μήνες από τώρα θα βγει το επόμενο... Αν επενδύσεις τώρα στο iPhone 14, θα πρέπει να δεσμευτείς σε αυτό για τουλάχιστον 2 χρόνια με βάση το ποσό που έδωσες... Και αν ξαφνικά σου πέσει και σπάσει η οθόνη; Άλλα 450€ εκεί για την αντικατάστασή της... Ξαφνικά, η αγορά του δεν βγάζει και πολύ νόημα έτσι;

Η απάντηση: Το παίρνεις με leasing! Κάνοντας leasing ενός iPhone, μπορείς να απολαύσεις όλα τα προνόμια μίας premium συσκευής τεχνολογίας και να συμβαδίζεις με τα νέα μοντέλα, χωρίς τους οικονομικούς περιορισμούς που αυτό συνεπάγεται. Πληρώνεις ένα χαμηλό μηνιαίο μίσθωμα κάθε μήνα, χωρίς να δώσεις ένα τεράστιο ποσό μπροστά, ενώ αν σου πέσει και σπάσει η οθόνη δεν πληρώνεις... απολύτως τίποτα!

Πλησιάζεις στο iPhone 15

Εάν μέχρι τώρα το iPhone 15 που θα βγει σε λίγους μήνες σου φαινόταν άπιαστο, πώς θα ένιωθες αν σου λέγαμε ότι δεν είναι; Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του leasing ενός κινητού απέναντι στην αγορά του, είναι το γεγονός ότι μπορείς να έχεις στα χέρια σου πάντα το τελευταίο iPhone χωρίς η εξωπραγματική τιμή του να αποτελεί εμπόδιο. Εάν έχεις ήδη το iPhone 12 ή το iPhone 13, ίσως να δίσταζες να αλλάξεις στο iPhone 14 λόγω του μεγάλου κόστους, πόσο μάλλον στο 15 που πλησιάζει! Με το leasing, αυτός ο ενδοιασμός καταρρίπτεται, αφού στο τέλος του προγράμματός σου, απλά επιστρέφεις το μοντέλο που χρησιμοποιείς και παίρνεις το επόμενο, συνεχίζοντας να πληρώνεις μόνο ένα χαμηλό ποσό/μήνα.

Συμβάλλεις στην κυκλική οικονομία

Ένα επιπλέον όφελος του leasing έναντι της αγοράς είναι ότι αποτελεί μέρος της κυκλικής οικονομίας, ενός μοντέλου παραγωγής που ενθαρρύνει τη χρήση, την ανακατασκευή και την επαναχρησιμοποίηση των προϊόντων για όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι, μειώνεται σημαντικά η ρύπανση του πλανήτη και η εξάντληση των φυσικών πόρων. Το leasing δεν είναι μόνο καλύτερο για την τσέπη σου, αλλά καλύτερο και για το περιβάλλον, ενώ δίνει σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν premium προϊόντα τεχνολογίας όπως το iPhone 12, 13, 14 και ακόμη παραπέρα, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν όλες τις αποταμιεύσεις τους!

Πώς θα κάνεις leasing iPhone με τη finloup

Στη finloup θα βρεις όλα τα τελευταία μοντέλα iPhone (αλλά και κορυφαία μοντέλα άλλων brands, όπως τη σειρά Samsung Galaxy S), για τα οποία μπορείς να κάνεις αίτηση μέσα σε μόλις 5’. Δες εδώ βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία.

Εκτός από τα πιο πρόσφατα μοντέλα, μπορείς να επιλέξεις και το πρόγραμμα leasing που ταιριάζει στις ανάγκες σου, αλλά και να επωφεληθείς από την κάλυψη του f-insurance. Θυμάσαι που αναφέραμε παραπάνω ότι αν σπάσει η οθόνη δεν πληρώνεις τίποτα; Το εννοούσαμε, αφού η finloup καλύπτει το κόστος της πρώτης επισκευής του κινητού σου.

Τι περιμένεις λοιπόν; Άσε την αγορά, ξεκίνα το leasing!

Reading next

iphone 14 pro max leasing
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 leasing