Leasing για ιδιώτες

Πώς θα έχεις το iPhone 14 Pro Max χωρίς να σου φύγει μία περιουσία

iphone 14 pro max leasing

Έχεις βάλει στο μάτι το iPhone 14 Pro Max και θέλεις να το αποκτήσεις; Δεν σε αδικούμε, αφού είναι ένα από τα καλύτερα smartphones που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά! Τι γίνεται όμως εάν δεν το σηκώνει η τσέπη σου (καθώς η λιανική τιμή του αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι έως και απαγορευτική για τον μέσο Έλληνα καταναλωτή); Υπάρχει τρόπος να το έχεις χωρίς να σου φύγει μία περιουσία;

Η απάντηση είναι ναι και ο τρόπος είναι με leasing από τη finloup!

Τι είναι το leasing του iPhone 14 Pro Max;

Το leasing είναι μία υπηρεσία που σου επιτρέπει να απολαμβάνεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας χωρίς να πρέπει να πληρώσεις ένα πολύ μεγάλο ποσό μπροστά. Πληρώνεις ένα χαμηλό μίσθωμα κάθε μήνα για τη συσκευή που θέλεις, μόνο για όσο τη χρησιμοποιείς.

Έτσι, έχεις τη δυνατότητα να έχεις ακόμη και τα πιο σύγχρονα προϊόντα τεχνολογίας, όπως το iPhone 14 Pro Max, ακόμη και αν δεν έχεις να δώσεις όλο το υψηλό ποσό που απαιτείται για την αγοράς τους, ενώ γλυτώνεις και πολλά ακόμη έξοδα που μπορεί να μην είναι απόλυτα εμφανή την ώρα που αγοράζεις (περισσότερα παρακάτω).

Ακόμη και όταν δεν θέλεις πλέον να χρησιμοποιείς κάποιο μοντέλο, είτε γιατί έχουν κυκλοφορήσει πολύ καλύτερα, είτε γιατί δεν σε καλύπτει πλέον, μπορείς να αλλάξεις συσκευή εύκολα και εξίσου οικονομικά.

Γιατί να πάρω το iPhone 14 Pro Max me leasing;

Οικονομικά οφέλη

Το leasing ενός iPhone 14 Pro Max είναι ένας πολύ συμφέρων τρόπος για να έχεις το πιο πρόσφατο μοντέλο της Apple χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία, καθώς τα χρήματα που δίνεις μπροστά είναι μόλις ένα μικρό μέρος του ποσού που θα έδινες για να το αγοράσεις.

Επιπλέον, δεν έχεις άλλες κρυφές χρεώσεις, ενώ πληρώνεις μόνο ένα χαμηλό ποσό κάθε μήνα, το οποίο είναι πάντα σταθερό και άρα διαχειρίσιμο.

Ωστόσο, το κόστος μίας τεχνολογικής συσκευής δεν περιορίζεται στην αγορά της, αλλά επεκτείνεται και στη συντήρηση/απόρριψή της.

Για παράδειγμα, μία αυθεντική οθόνη ενός iPhone κοστίζει, στην καλύτερη των περιπτώσεων, 450€, σε περίπτωση που σπάσει και χρειαστεί αλλαγή, ενώ μία αυθεντική μπαταρία κοστίζει τουλάχιστον 100€. Κάνοντας leasing συσκευής, γλυτώνεις το τεράστιο κόστος των ενδεχόμενων επισκευών που μπορεί να χρειαστεί μία συσκευή, καθώς αυτό είναι καλυμμένο.

Το κόστος απόρριψης μίας συσκευής όπως το iPhone είναι εξίσου σημαντικό, ακόμη και αν δεν το σκέφτεσαι τη στιγμή που την αγοράζεις. Γιατί μέσα σε 1-2 χρόνια που θα έχουν κυκλοφορήσει νέα μοντέλα, τα οποία θα καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες σου, το προηγούμενο iPhone θα έχει χάσει τουλάχιστον τη μισή αξία του. Κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξει στο συρτάρι σου όταν θελήσεις να αγοράσεις το επόμενο, επομένως και τα 1000+ ευρώ που είχες δώσει μόλις πριν λίγους μήνες θα έχουν καταλήξει λίγο πολύ στα σκουπίδια.

Με το leasing δεν χρειάζεται να επωμιστείς αυτό το κόστος, αφού ακόμη και αν δεν θέλεις να πάρεις το επόμενο μοντέλο, απλά σταματάς να πληρώνεις και επιστρέφεις το iPhone που έχεις μισθώσει.

Ευελιξία και επιλογές

Το leasing ενός iPhone είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να έχεις πάντα τα πιο πρόσφατα και κορυφαία μοντέλα χωρίς να χρειάζεται να αγοράζεις νέο smartphone κάθε τόσο. Μπορείς να πάρεις τώρα το 14 Pro Max και σε ένα χρόνο να το αναβαθμίσεις με το iPhone 15. Και όλη αυτή η διαδικασία θα έχει γίνει γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Η ευελιξία του leasing όμως δεν αφορά μόνο το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να δεσμευτείς σε ένα μοντέλο, αλλά και το ότι εσύ αποφασίζεις το τι θέλεις να κάνεις με τη συσκευή σου. Δεν θέλεις πλέον να τη χρησιμοποιείς; Απλά την επιστρέφεις χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Θέλεις να αλλάξεις κατηγορία προϊόντος ή μοντέλο; Απλά προχωράς σε αναβάθμιση. Είσαι πολύ ευχαριστημένος και θέλεις να την κρατήσεις; Έχεις τη δυνατότητα απόκτησης!

Βιωσιμότητα

Το leasing αποτελεί μία βιώσιμη επιλογή για όσους θέλουν να έχουν πάντα εξελιγμένα κινητά και να αποφύγουν τη διαδικασία αγοράς-πώλησης κάθε λίγους μήνες.

Τα smartphones που απορρίπτονται είναι πολύ επιβλαβή για το περιβάλλον, καθώς απελευθερώνουν εξαιρετικά τοξικές ουσίες λόγω των υλικών από τα οποία κατασκευάζονται. Παράλληλα, η παραγωγή των ηλεκτρονικών συσκευών εξαντλεί εκατομμύρια τόνους σπάνιων φυσικών πόρων, πολλοί από τους οποίους προβλέπεται να εξαφανιστούν σε μερικά χρόνια!

Κάνοντας leasing ενός iPhone, συμβάλλεις σημαντικά στη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων - ή αλλιώς, του e-waste, αλλά και στη μείωση της εξάντλησης των φυσικών πόρων.

Κάθε iPhone το οποίο μισθώνεις κερδίζει περίπου 1 χρόνο ζωής, αποτρέποντας έτσι την παραγωγή επιπλέον συσκευών.

Πώς θα πάρω με leasing το iPhone 14 Pro Max;

Η finloup παρέχει την υπηρεσία του leasing προϊόντων τεχνολογίας, ξεκλειδώνοντας νέες δυνατότητες για τους λάτρεις της τεχνολογίας, αλλά και για καταναλωτές που μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε κορυφαία μοντέλα.

Σου προσφέρει λοιπόν την ευκαιρία να πάρεις με leasing το iPhone 14 Pro Max με δύο διαφορετικά προγράμματα, το Fixed και το Flex, για να διαλέξεις αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου: Θέλεις του χρόνου να πάρεις το επόμενο μοντέλο με λιγότερα χρήματα, ή προτιμάς την ευελιξία επιστροφής/αναβάθμισης σε δικό σου χρόνο; Ό,τι και αν χρειάζεσαι, θα το βρεις στα προγράμματά μας.

Εύκολα και απλά, κάνεις online την αίτησή σου μέσα σε 5 μόλις λεπτά και εφόσον εγκριθεί, μέσα σε λίγες ημέρες θα έχεις το iPhone 14 Pro Max στα χέρια σου, μαζί με θήκη, τζαμάκι και καλώδιο, έχοντας πληρώσει περίπου μόλις ένα πολύ μικρό μέρος της τιμής της αγοράς!

Παράλληλα, θα έχεις κάλυψη σε περίπτωση που πάθει κάποια ζημιά το κινητό και δεν θα έχεις δεσμευτεί σε ένα μοντέλο: Του χρόνου, μπορείς να πάρεις το νέο iPhone!

Μπορείς να μάθεις όλες τις πληροφορίες που θέλεις για την υπηρεσία leasing της finloup εδώ και να αποκτήσεις επιτέλους το iPhone 14 Pro Max χωρίς να σου φύγει μία περιουσία!

Reading next

smartphone iphone leasing
leasing iphone