Leasing για ιδιώτες

PlayStation 5: Γιατί συμφέρει να το πάρεις με leasing

playstation 5

Αν είσαι αφοσιωμένος gamer, γνωρίζεις ήδη την αξία του Sony PlayStation 5, μίας κονσόλας η οποία ήρθε από το μέλλον για να απογειώσει την εμπειρία του παιχνιδιού όπως την ήξερες μέχρι τώρα. Αν δεν είσαι αφοσιωμένος gamer, αλλά σου αρέσουν παρόλα αυτά τα παιχνίδια (μεταξύ μας, σε ποιον δεν αρέσουν) δεν μπορεί να μην εκτιμήσεις εξίσου το Sony PlayStation 5 και τις στιγμές ψυχαγωγίας που μπορεί να σου χαρίσει. 

Το ερώτημα, φυσικά, είναι ένα; Μπορείς να το αγοράσεις; Το Playstation 5 κοστίζει κάτι λιγότερο από έναν βασικό μισθό στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, κάτι που κάνει την αγορά του το λιγότερο αποτρεπτική για τον μέσο Έλληνα καταναλωτή.  

Τι γίνεται όμως αν μπορείς να το έχεις, δίνοντας πολύ λιγότερα χρήματα μπροστά, και να το χρησιμοποιείς με ένα μικρό ποσό κάθε μήνα;  

Πώς, θα ρωτήσεις... Με leasing, θα σου απαντήσουμε! 

Γιατί να πάρεις το PlayStation 5 με leasing 

Ίσως να μην είχες καν στο μυαλό σου μέχρι τώρα ότι υπήρχε αυτή η επιλογή. Κι όμως, με το  leasing της finloup, μπορείς να απολαύσεις τον βασιλιά των gaming consoles χωρίς να δώσεις μία περιουσία!

Γιατί σε συμφέρει να το πάρεις με leasing;

Είπαμε, είναι πιο οικονομικό! 

Εάν το να δώσεις 600-800€ για να αποκτήσεις μία ηλεκτρονική συσκευή η οποία αφορά την ψυχαγωγία σου και δεν είναι απαραίτητη για τη δουλειά ή την καθημερινότητά σου δεν είναι κάτι που χωράει στην τσέπη σου, τότε ίσως και να μη χρειάζεσαι άλλο λόγο! 

Παίρνοντας το PlayStation 5 με leasing από τη finloup, πληρώνεις στην αρχή μία επιστρέψιμη εγγύηση (2 μισθώματα) - την οποία λαμβάνεις πίσω εξ ολοκλήρου κατά την επιστροφή της συσκευής - και τον πρώτο μήνα του leasing, ένα μόνο θραύσμα του υπέρογκου ποσού των 600-800€. Στη συνέχεια, πληρώνεις ένα μικρό και διαχειρίσιμο ποσό κάθε μήνα, το οποίο είναι σταθερό, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις.  

Παίζεις με τους φίλους σου και έχεις πρόσβαση και σε παιχνίδια 

Το bundle της finloup περιέχει 2 χειριστήρια και τρίμηνη συνδρομή στο PlayStation Plus. Έτσι, μπορείς να παίζεις με τους φίλους σου ή την οικογένειά σου και να έχεις και πρόσβαση στα παιχνίδια του PS+, χωρίς να χρειαστεί να τα αγοράσεις ξεχωριστά.  

Δεν χρειάζεται να το κρατήσεις για πάντα 

Η μαγεία της υπηρεσίας του leasing είναι ότι δεν χρειάζεται να δώσεις μία περιουσία και να «παντρευτείς» μία συσκευή την οποία μπορεί σε κάποιο διάστημα να βαρεθείς, να μην σε εξυπηρετεί πλέον ή να θεωρείται ξεπερασμένη επειδή έχουν βγει νέα, πιο εξελιγμένα μοντέλα.  

Το leasing είναι μία επιλογή που σου προσφέρει ευελιξία στο να αλλάζεις συσκευές, να δοκιμάζεις καινούρια προϊόντα και να απολαμβάνεις τις διαφορετικές δυνατότητες που μπορεί να σου προσφέρει το κάθε μοντέλο.

Έτσι, μπορείς για παράδειγμα να πάρεις με leasing το PlayStation 5 και σε 6 μήνες ή 1 χρόνο να δοκιμάσεις μία άλλη gaming κονσόλα, όπως το XBOX X! Ή μπορείς να το απολαύσεις για λίγο καιρό για να παίξεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια και μόλις τα τερματίσεις, να το επιστρέψεις.

Ή μπορεί και να λατρέψεις την κονσόλα και να μην μπορείς να την αποχωριστείς (λογικό, δεν κρίνουμε)… Τότε μετά από κάποιο διάστημα, απλώς την κρατάς! Αν διατηρήσεις το leasing σου για κάποιους μήνες ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει, η κονσόλα γίνεται δική σου.

Δες εδώ τις επιλογές απόκτησης συσκευής που έχεις. 

Έχεις κάλυψη σε περίπτωση ζημιάς 

Σκέψου να έδινες έναν μισθό για να αγοράσεις το PlayStation 5 και να προέκυπτε κάποια ζημιά, να έσπαγε κάποιο εξάρτημα ή να χαλούσε το χειριστήριο, και να έπρεπε να δώσεις επιπλέον χρήματα για να το φτιάξεις ή να πάρεις κάποιο ανταλλακτικό. Το κόστος στις κονσόλες - όπως και όλα στα τεχνολογικά προϊόντα - δεν συνεπάγεται μόνο τα έξοδα αγοράς, αλλά και συντήρησης.  

Κάνοντας leasing, αυτά τα επιπλέον κόστη δεν σε επιβαρύνουν, αφού σε περίπτωση ζημιάς, η επισκευή του προϊόντος είναι καλυμμένη.  

Δες εδώ τι σου προσφέρει το f-insurance, το πρόγραμμα κάλυψης της finloup.  

Βοηθάς το περιβάλλον 

Οι ηλεκτρονικές συσκευές παράγουν εκατομμύρια τόνους αποβλήτων κατά την απόρριψή τους και εξαντλούν εκατοντάδες χιλιάδες τόνους φυσικών πόρων για την παραγωγή τους!  

Το leasing αποτελεί μία βιώσιμη επιλογή, η οποία συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων. Όταν κάνεις leasing συσκευών και τις επιστρέφεις στη finloup, αυτές στη συνέχεια βρίσκουν τον επόμενο χρήστη τους! Έτσι, μειώνονται οι συσκευές που πρέπει να παραχθούν και, κατ’ επέκταση, να απορριφθούν. 

Ανακάλυψε περισσότερα για την κυκλική οικονομία και πώς το leasing βοηθάει στο να φτάσουμε σε έναν zero-waste κόσμο εδώ! 

Κερδίζεις δωροεπιταγή αξίας 30€ 

Γιατί να μην πάρεις με leasing το PlayStation 5 και να κερδίσεις και ένα δώρο; 

Απλά φέρε και τους φίλους σου να κάνουν leasing με finloup, και θα κερδίσετε από μία δωροεπιταγή Skroutz αξίας 30€ ο καθένας! 

Ο φίλος σου μπορεί να πάρει με leasing την Τιμονιέρα Logitech G923 Trueforce, το  VR2 Headset ή άλλο αξεσουάρ για να παίζετε μαζί, ή όποιο άλλο προϊόν θέλει! 

Μάθε περισσότερα για το referral πρόγραμμα της finloup εδώ. 

Πώς θα πάρεις το PlayStation 5 με leasing 

Έχεις πλέον πειστεί ότι το PlayStation 5 αξίζει να φτάσει στα χέρια σου με leasing και είσαι έτοιμος να προχωρήσεις στην αίτησή σου; 

Σου έχουμε ετοιμάσει έναν αναλυτικό οδηγό με όλη τη διαδικασία της αίτησής βήμα-βήμα, ώστε να σε διευκολύνουμε. Δες τον οδηγό εδώ.

Ελπίζουμε να βρήκες αυτό το άρθρο χρήσιμο και να απολαύσεις και εσύ τα οφέλη του leasing ηλεκτρονικών συσκευών! 

Reading next

leasing μεταχειρισμένων κινητών
smartphone iphone leasing