Leasing για επιχειρήσεις

Να μισθώσεις ή να αγοράσεις ένα MacBook; Ποια είναι η καλύτερη επιλογή

MacBook leasing

Πολλές ερωτήσεις και ανησυχίες περνούν από το μυαλό κάποιου όταν χρειάζεται να πάρει ένα νέο laptop. Θα έχει αρκετή ισχύ; Τα ηχεία θα παράγουν ποιοτικό ήχο; Θα καλύψει τις απαιτήσεις και ανάγκες μου;

Υπάρχουν συσκευές που δημιουργούν αμφιβολίες για το αν αξίζει να δαπανήσεις πολλά λεφτά για την απόκτησή τους και για το λόγο αυτό, πολλοί χρήστες επιλέγουν να νοικιάζουν ηλεκτρονικές συσκευές, αντί να τις αγοράζουν.

Εάν είσαι επαγγελματίας ή έχεις εταιρεία και είσαι ήδη χρήστης των προϊόντων της Apple, τότε ενδεχομένως μπροστά στην ανάγκη ενός νέου laptop, να είσαι σίγουρος ότι ένα MacBook θα καλύψει τις ανάγκες σου, καθώς τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν ιδανικό για επαγγελματική αλλά και προσωπική χρήση. Το ερώτημα όμως παραμένει: Αξίζει να ξοδέψεις τόσα πολλά χρήματα για να το αγοράσεις;

Leasing ή αγορά MacBook

Πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες, εταιρείες και φοιτητές χρησιμοποιούν MacBook, λόγω της εξαιρετικής του απόδοσης και του άριστου λειτουργικού συστήματος που διαθέτει, χαρακτηριστικά που κάνουν ένα laptop ιδανικό για απαιτητικές εργασίες.

Η απόκτηση αυτού του προϊόντος είναι μια επιλογή που έχει ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση, καθώς η Apple εξελίσσει συνεχώς τους υπολογιστές της. Οι επεξεργαστές του είναι τελευταίας γενιάς —ο Core i5 επεξεργαστής παρέχει εξαιρετική λειτουργία και απόδοση— , έχει μεγάλη χωρητικότητα μνήμης, είναι ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά του. Αλλά είναι καλύτερο να πάρεις με leasing ή να αγοράσεις ένα MacBook;

Κάλυψη

Η αγορά αυτής της συσκευής έχει δύο χρόνια εγγύηση, αλλά για να επωφεληθείς από αυτήν, πρέπει να αποδειχθεί ότι πρόκειται για εργοστασιακή βλάβη και όχι για κακή χρήση. Αυτό απαιτεί αξιολόγηση από επίσημο αντιπρόσωπο - με την επακόλουθη ταλαιπωρία για τον χρήστη.

Αντίθετα, εάν επιλέξεις leasing ενός MacBook, αυτά τα προβλήματα εξαφανίζονται και μπορείς να εστιάσεις πλήρως στην επιχείρησή σου, καθώς η επισκευή είναι καλυμμένη. Έτσι, αποφεύγεις πολύ μεγάλα λειτουργικά κόστη που προέρχονται από την συντήρηση ή την επισκευή του.

Φορολογία

Ένα άλλο πλεονέκτημα του leasing ενός MacBook είναι ότι η χρήση του μπορεί να περαστεί ως έξοδο για τις εταιρείες και να το μηνιαίο μίσθωμα να εκπίπτει έως και 100% του ΦΠΑ!

Ευελιξία

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία, τόσο στο λογισμικό όσο και στα εξαρτήματα, η αγορά αποτελεί μία πολύ άκαμπτη και δεσμευτική επιλογή. Επενδύοντας πολλά χρήματα σε ένα MacBook, θα είναι δύσκολο να αλλάξεις μοντέλο όταν η Apple προχωρήσει στην κυκλοφορία του επόμενου - το οποίο μπορεί να έχει γρηγορότερο επεξεργαστή, βελτιωμένη RAM, καλύτερη οθόνη, κλπ.

Από την άλλη, το leasing είναι απόλυτα ευέλικτο. Μπορείς να αλλάξεις, να αναβαθμίσεις ή να επιστρέψεις το MacBook σου ανά πάσα στιγμή. Ακόμη, εάν διαθέτεις εταιρεία και θέλεις να εξοπλίσεις τους υπαλλήλους σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα σου μείνει το MacBook σε ένα συρτάρι αχρησιμοποίητο, σε περίπτωση που κάποιος εργαζόμενος που το χρησιμοποιεί αποχωρήσει.

Πώς θα πάρεις ένα a MacBook με leasing;

Στη finloup σου δίνουμε τη δυνατότητα να πάρεις MacBook με leasing, όπως και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, είτε το θέλεις για προσωπική, είτε για επαγγελματική χρήση!

Η υπηρεσία leasing της finloup σε βοηθάει να επωφεληθείς από τις δυνατότητες των καλύτερων μοντέλων τεχνολογίας χωρίς τα αρνητικά της αγοράς τους: Δεν χρειάζεται να δώσεις ένα τεράστιο ποσό μπροστά, μπορείς να εξερευνήσεις και άλλες επιλογές συσκευών με απόλυτη ευελιξία, ενώ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση ζημιάς.

Για έναν επαγγελματία ή μία εταιρεία, το leasing ενός MacBook είναι πολύ πιο συμφέρον σε σχέση με την αγορά του. Μπορείς να πάρεις το προϊόν και να το πληρώνεις μόνο για όσο το χρησιμοποιείς. Απλά διάλεξε το πλάνο leasing που σου ταιριάζει και επωφελήσου από όλα όσα έχει να σου προσφέρει ο υπολογιστής της Apple αλλά και από τα πλεονεκτήματα του leasing!

Reading next

iphone 14 pro max
leasing iphone